Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu m-am inscris pentru un Duster, dar se pare ca nu o sa-l mai pot lua prin Rabla.

Ar mai fi o sansa cu articolele 2 si 3:

Art.II În termen de maximum 45 zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, se modifică şi se completează în mod corespunzător prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1053/2014 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 66/2014 privind aprobarea Programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, cu modificările şi completările ulterioare .
Art.III Solicitările de acordare a unei finanţări garantate în cadrul programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi transmise până la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă se soluţionează prin aplicarea dispoziţiilor legale în vigoare la data depunerii lor.

Adica daca eu m-am inscris deja, am platit avansul si figurez la Dacia ca vreau Rabla, dupa mine as beneficia de procedura veche. Totul e sa se dea drumul la Rabla si cei care au apucat sa se inscrie sa poata cumpara masina pentru care au optat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 300
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In Europa, motorul se fabrica la Valladolid, Spania, pentru modelele Dacia-Renault, la Sunderland (UK) pentru modelele Nissan (dar nu se stie ce-o fi dupa Brexit) si la fabrica Daimler din Kölleda, Ge

Am avut 14 ani 1,5 dci-ul si pot sa spun ca e un motor foarte bun! (In afara de furtunul de la turbo nici un fel de probleme in 200 mii km) De aproape un an conduc 1,33 TCE-ul. Fara sa intru in detali

Am facut media consumului in 16059 km parcursi cu Duster 4x4 1.2 tce si 16094 km parcursi cu Duster 4x4 1.5 dci. Am mers in aceleasi stil si conditii cu ambele. La 1.2 tce a iesit o medie de 7.93%. ia

Posted Images

In documentul pe care l-am gasit eu nu se face referire la Prima Masina. Cred ca ai dreptate pentru ca am citit si Ordonanta din 2014 si am gasit acolo aceeasi suma (50.000+TVA). Masinile care au fost vandute intre timp primn Rabla, depasesc aceasta suma.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai am si eu o intrebare: daca am achitat avansul, mai pot schimba culoarea masinii? Am vazut azi ca pentru Duster au mai bagat 2 culori:

Gris Highland si Rouge Fusion??

Multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...