Sari la conținut

problema sistem antipoluare


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 64
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am revenit. Mi-au reparat masina. Ier am ridicat-o de la service. Dupa 2 luni si jumatate de cand a aparut problema si 1 luna si jumatate de stat in service. Nu au mai schimbat cablajul masinii.

Vad ca aici discutiile sunt mai mult filosofice, drept pentru care nu le voi mai continua. Nu sunt nihilist, sunt chiar realist si aplicat, tocmai de aceea nu-mi permit epitete/caracterizari la adresa

Se pot face anumite lucruri și fără să vii cu bordul plin de erori. Faptul că voi acceptați să fiți trimiși la plimbare și să reveniți când o să mai facă, dacă o să mai facă, este propria voastră aleg

Posted Images

Unde anume se menționează asta? În condițiile de garanție Dacia și legea 449/2003 nu am găsit *). La alte mărci da, mi s-a întâmplat să mi se ofere transport gratuit, dar nu era vorba nici de Dacia și nici de România.

*) Nu vă duceți repede să căutați pe google fiindcă n-o sa găsiți altceva decât despre situația celor cu mașini avariate în accidente produse din vina altora.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 15 ore, Cestor a spus:

Aiurea ca stai fara masina cateva zile. 

Cu parere de rau dar nu vad alt termen decat "nihilist".

Personal cand am fost la service am intrebat cum sa procedam daca se prelungeste (pot sa apara motive tehnice, e doar un fier masina ) si m-au intrebat daca am nevoie de transport .

la fel, cand am avut o reparatie pe RCA-ul unui "berbec", service-ul mi-a spus din prima ca vopsitul dureaza 2..3 zile ( cu lacuire., pregatire suprafete etc) si daca doresc masina la schimb pe acea perioada.

 

Poate ca nu toti realizam dar aci, pe pamant, nu e o lume perfecta. Fix de aia avem nevoie de lectiile astea, ca sa ne pregatim pentru viata vesnica, in lumina.

Hai sa incercam impreuna sa trecem testele, ce zici ?

daca ai nevoie de masina si esti in Bucuresti te ajut eu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
acum 1 oră, Stef13 a spus:

Unde anume se menționează asta? În condițiile de garanție Dacia și legea 449/2003 nu am găsit *). La alte mărci da, mi s-a întâmplat să mi se ofere transport gratuit, dar nu era vorba nici de Dacia și nici de România.

*) Nu vă duceți repede să căutați pe google fiindcă n-o sa găsiți altceva decât despre situația celor cu mașini avariate în accidente produse din vina altora.

In anumite conditii, se ofera masina de schimb. Si daca stii cum sa vorbesti si sa pui problema, ai sanse foarte mari sa primesti din prima, fara mare tam-tam. Daca nu, sunat la Vocea Clientului, explicat situatia si cereti masina de schimb. Zic sanse foarte mari pentru ca, in anumite cazuri, esti refuzat in mod stupid pe motiv ca nu au. De fapt, ideea din spate este pretul de inchiriere; el este negociat de Dacia si este foarte mic, sub pretul standard al firmei de inchirieri. Cu alte cuvinte, pentru cei greu de cap, firma de inchirieri, ca e chiar service-ul sau firma de sine statatoare, "pierde" bani din cauza "inchirierii". Chiar si asa, Dacia are contracte cu firme de inchirieri si e problema lor cum rezolva si de unde aduc masina de schimb, in momentul imobilizarii autovehiculului pentru investigatii/reparatii ce necesita mai mult de 1 zi lucratoare.

Romania este o tara normala, problema e mentalitatea oamenilor ce traiesc in ea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca aici discutiile sunt mai mult filosofice, drept pentru care nu le voi mai continua. Nu sunt nihilist, sunt chiar realist si aplicat, tocmai de aceea nu-mi permit epitete/caracterizari la adresa unor persoane pe care nu le cunosc. Si cu atat mai mult sa dau "lectii" altora sau sa transform o discutie pe un forum intr-o dezbatere gen profesor-elev. Sigur c-am cerut masina la schimb - dar sa nu crezi ca s-a si acceptat, invocandu-se lipsa unor prevederi legale in acest sens. Si da, in afara de situatia ca ramai cu masina imobilizata si apelezi la Dacia asistenta, in rest nu este prevazut nicaieri ca Dacia sau dealerii autorizati au obligatia de a pune la dispozitie masina la schimb. Nu e normal, insa cam astea sunt conditiile de acordare a garantiei. As fi curios daca cineva a avut masina imobilizata in service cateva zile, in perioada de garantie, la un dealer Dacia si a primit masina la schimb. O sa revin aici cu feedback dupa schimbarea modulului adblue. Drumuri bune!

@foxbat: multumesc pentru oferta legata de masina insa am gasit variante. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Discutia e "filosofica" pentru ca fiecare situatie e unica si nu e de genul "Masina va fi imobilizata in service. OK, vreau masina la schimb. Alegeti de aici cheile masinii de schimb". De fiecare data, nu trebuie tratat/negociat cu service-ul, ci cu Dacia, in speta Vocea Clientului. Vrei sa spui ca te-au refuzat cei de la Dacia/Vocea Clientului si nu ai fost refuzat de service ?

Si ca idee, am primit masina de schimb de fiecare data cand am cerut masina de schimb, masina fiind imobilizata in service mai mult de 1 zi, daca nu chiar de pe o zi pe alta. Si nu a fost o intamplare, ci s-a intamplat de mai bine de 3 ori. O data am primit masina la 16:00 ( final de program ) si a doua zi la ora 8 am adus-o inapoi, pentru ca s-a terminat reparatia la masina. Si nu sunt singurul caz izolat si norocos. Da, placa service-ului a fost fix ca la tine - unde scrie ca trebuie sa-ti dam masina ? Pana cand mi-am dat seama ca au dreptate. Nu este datoria lor sa-mi ofere o masina, ci a celor de la Dacia, pentru ca au dispus masura de a imobiliza un bun folosit pentru mobilitate ( ca doar ce altceva faci cu ea ), datorita unor circumstante mai mult sau mai putin intentionate. 

Fiecare lucru pe care vi-l dau sau va sfatuiesc, nu e din avion, de dragul cresterii unui numar de postari. 

Nu mai fiti mandri si aroganti, pentru ca altfel fortati unii oameni din interior/exterior sa va dea doar raspunsuri corecte, dar brute, simple, codate si plangeti iarasi ca nu stiti ce inseamna si sa va traduca, pentru ca va este prea lene sa coroborati niste informatii. Si cu asta am incheiat orice filosofie si discutie la orice alt topic, curent sau viitor, din moment ce observ ca le stiti pe toate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...