Sari la conținut

Cutie viteze inghetata

Postări Recomandate

Am experimentat si eu "inghetarea" timoneriei odată cu venirea frigului. Ai ajuns la vreo concluzie cu timoneria ta? Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Informatii despre Grand Scenic III gasesti destule pe forumul monomarca (reno), dar daca doresti poti sa imi trimiti pe PM mai multe detalii despre masina (si mai bine seria VIN) si despre problema si

Conform semnăturii, mașina ta are timonerie pe cabluri (4x4 cutie viteze TL8)și din anumite motive acele cabluri înghetă în burdufurile lor. De verificat starea burdufurilor de la iesirea spre cutia d

Salut. Deocamdata ce pot spune : am vorbit cu un mecanic , era sigur ca sunt de vina cele doua cabluri care leaga timoneria de cutie. Trebuie schimbata timoneria. Vreo 6, 7 sute cu manopera inclusa. N

Posted Images

Salut. Deocamdata ce pot spune : am vorbit cu un mecanic , era sigur ca sunt de vina cele doua cabluri care leaga timoneria de cutie. Trebuie schimbata timoneria. Vreo 6, 7 sute cu manopera inclusa. Nu cred ca are dreptate. Problema cred ca e chiar la maneta de viteze. Pana se incalzeste, cutia intra in 1 -2 sau 3 - 4, depinde cum a prins-o inghetul. In schimb NU se misca transversal  !  Incalzita chiar la maneta cu un foen se deblocheaza in 5 secunde. Voi incerca sa desfac timoneria sa vad care e problema acolo. Dar cand se va incalzi afara. Si voi scrie pe forum. O zi buna.

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
  • 1 year later...

Salut @t0rquemada Legatura zic eu, ar fi aceeasi problema, timonerii similiare,  masini inrudite si de asemenea foarte putine informatii pe net. Sper sa nu deranjeze atat de tare intrebarea mea. Stiu ca intai de toate incercam sa ne ajutam. Daca deranjeaza atat de tare, se poate sterge postul si contul. Multumesc

Link spre post

Asa este, dar cautand pe net, am gasit doar la un A4 si la duster problema asta. Banuiesc si eu cablurile, dar nu stiu cum sa actionez, de aceea caut pe unde pot informatii. Nu as vrea nci sa schimb toata timeoneria pentru un cablu. Am facut conturi pe forum inclusiv pe forumuri frantuzresti. Ma sperie lipsa de informatii/discutii pe gama Renault. Sunt proaspat posesor de Renault, si nu stiu pe unde sa gasesc cate una alta. 

Link spre post

Informatii despre Grand Scenic III gasesti destule pe forumul monomarca (reno), dar daca doresti poti sa imi trimiti pe PM mai multe detalii despre masina (si mai bine seria VIN) si despre problema si atunci pot sa iti ofer tot ceea ce ai nevoie referitor la timonerie pentru masina ta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...