Sari la conținut

Nou in Bransa

Postări Recomandate

Scuza-ma dar faci pe desteptul si nu e cazul pentru ca daca nu stiai pentru fiecare piata auto exista niste normative pe care tot producatorii auto le respecta.

Stopul de ceata va fi intodeauna pe partea cu axul drumului pentru o mai buna vizibilitate. Nu e chiar o reclamatie gratuita si daca Dacia mixeaza astfel piesele nu e deloc ok pentru ca asta denota lacune mari in procesul.de productie.

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

da , asa e cu pozitionarea lampii ceata insa nu o vad ca o mare problema  insa daca ai un defect , o neconformitate pe masina te duci la dealerul de unde ai cumparat masina ca sa ti-o rezolve

fratilor ce aveti ma cu plangerile astea despre nimic?!! . nu stiam ca e o regula cu pozitionarea  becului de marsalier si sincer nici nu ma intereseaza . conteaza daca e pe stanga sau dreapta?  cat d

Salutare, sant nou in bransa Duster , mai nou sânt utilizator de Duster model nou de 115 cp și Adblue . După o perioadă de condus Dacia Logan 1.4 , Subaru Forester 2.0 , Opel Astra h 1.7 cdti am optat

Reclamatiile se rezolva la reprezentanta, vocea clientului si in cel mai rau caz la protectia consumatorului. Nu e cazul de TV si nu cred ca te baga nimeni in seama pentru asa ceva insa cu toate astea problema de fond ramane si speram ca Dacia prin propria retea de reprezentante sa fie mai receptiva pentru ca e culpa lor nu sa trateze cu superficialitate bagatelizand problema.

Link spre post

Să înțeleg că şi instalația electrică era pusă invers?! ?

Probabil d'aia a durat remedierea, a trebuit să tragă fire stg-dr. Pe bune, nu te enerva. Sunt alte probleme mult mai grave. 

Este un "defect" care se remediază uşor, fără scandal. Părerea mea... Acum fiecare judecă după bunul plac. 

Cât despre termen şi aşteptare, mi-au spus din start 3 luni. Deci, fii pozitiv! ?

Link spre post

Neața, am rezolvat problema stopurilor acum am alta de rezolvat ,

Am deschis topic separat la secțiunea probleme tehnice , legat de încălzirea în habitaclu ..

Se mai întâmplă și la case mai mari , asta este se vor rezolva toate ușor ușor , oricum m-am resemnat . Nu am decât să aștept și să aștept ..

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...