Sari la conținut

Blue Dci 4x4 Beige Dune

Postări Recomandate

Jantele + capacele sunt vopsite la service-ul de care mentionam mai devreme, culoarea este negru lucios, nu este gri cum apare in poza (telefonul cere schimbat... o sa ii vina si lui randul ?).
In cazul capacelor a trebuit sa le maschez eu pentru vopsire, treba mult prea migaloasa si vroiam sa iasa bine sigla, nu puteam sa las pe altcineva si dupa aia sa am pretentii.
Prezoanele au capace negre de plastic, sunt cam de unica folosinta (25 lei setul), au plesnit vre-o 2~3 cand am schimbat rotile.

Anvelopele sunt Nokian WR D4, dupa ce am pus rotile pe masina am fot surpins sa constat ca sunt mai silentioase decat cele OEM (Bridgestone Dueler), stiam ca nu fac zgomot la rulare dar nu ma asteptam sa constat o diferenta observabila.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 37
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu riscul de a polua thread-ul colegului, in manual scrie asa (eu am Ph2, dar nu cred ca s-a schimbat mare lucru la Ph3 / Duster 2): "Modul 2WD utilizează exclusiv roţile faţă. Utilizaţi acest mo

Mandru posesor de Duster 1.5 Blue Dci 115 4WD echipare Prestige Optionale: Keyless entry, Avertizor pentru unghiul mort, Multiview Camera, Vopsea metalizata Beige Dune Accesorii: aparatori d

Se pare ca trebuie sa pun filmuletul in fiecare an:  

Posted Images

La 17.11.2018 la 20:11, jad a spus:

Jantele + capacele sunt vopsite la service-ul de care mentionam mai devreme, culoarea este negru lucios, nu este gri cum apare in poza (telefonul cere schimbat... o sa ii vina si lui randul ?).
In cazul capacelor a trebuit sa le maschez eu pentru vopsire, treba mult prea migaloasa si vroiam sa iasa bine sigla, nu puteam sa las pe altcineva si dupa aia sa am pretentii.
Prezoanele au capace negre de plastic, sunt cam de unica folosinta (25 lei setul), au plesnit vre-o 2~3 cand am schimbat rotile.

Anvelopele sunt Nokian WR D4, dupa ce am pus rotile pe masina am fot surpins sa constat ca sunt mai silentioase decat cele OEM (Bridgestone Dueler), stiam ca nu fac zgomot la rulare dar nu ma asteptam sa constat o diferenta observabila.

Telefonul e bun, jantele arată foarte bine, anvelopele si ele.. Totuși eu nu sesizez vreo diferență de zgomot vis a vis de Bridgestone stock.  Față de continentalurile (cu c mic) de pe Dusterul anterior era clară diferența. 

Link spre post

Nu e o diferenta "WOW", eu o sesizez cel mai bine in frana de motor sau daca las sa ruleze "pe liber".
Cum spuneam, m-a surprins faptul ca am putut observa diferenta.

Am ramas dator la un coleg cu consumul la  sfarsitul saptamanii, ultima resetare a fost luni pe la ora 14 dupa un drum de Onesti, de atunci exclusiv oras.

IMG_20181119_081706.jpg

Daca e sa ne luam dupa etichete, 71~72db vs 69db, diferenta este foarte mica

Softul asta de forum e caraghios tare, concateneaza comentariile consecutive cum vrea el...?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...