Sari la conținut

Alb de Alba. Inca un Duster 2018


Postări Recomandate

Bine v-am gasit.

Ideea titlului am furat-o de la un coleg  ce-si prezenta Dusterul ,, alb de Bacau ,,. Mi-a placut si am cosmetizat-o pentru Dusterul meu alb de Alba Iulia. Am recunoscut din start ca sa nu se supere pe mine. 

Deci. De cateva zile ma bucur de noua mea achizitie, un Duster 1,5 blue DCI (zic bine ?) 4X2 echipare Confort, culoare alb. Nu am comandat, nu am asteptat, nu am primit termen de livrare. L-am ridicat  la cateva zile (necesare pentru plata si perfectarea actelor) dupa ce a intrat in showroom Alba Iulia. Pot sa spun ca 4X4 nu aveam nevoie deoarece am ,, in dotare,,  un Renault Koleos 4x4 2,0 DCI. Dar nu pot sa spun ca nu mi- as fi dorit o echipare superioara. Dar cum la bani dadea cu virgula si unele dotari nu erau neaparat necesare am ramas la cum la facut mamica lui in fabrica. Desigur ar fi mers o navigatie si senzori de parcare pe care ii consider o dotare absolut necesara dar trebuia sa astept pana  la inceputul lui decembrie dupa unele estimari din showroom Alba Iulia sau pana in ianuarie dupa estimarile celor din Cluj (oare sistemul asta nu este centarlizat pe tara?) . Si cum rabdarea NU este punctul meu forte (nu ma vaiet, scot in evidenta o stare de fapt) m-am imbarbatat cu faptul ca le voi monta ulterior (de fapt asta cautam cand am dat de acest forum).

Acum va las. Sper ca zilele viitoare sa pun ceva foto si sa expun ceva impresii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ne apropiem de 5000 km. Cateva imbunatatiri care nu au nevoie de cuvinte, se vad in fotografii. Ce nu se vede. 1. Activare functie ,,Fallow me home,, 2. Senzor ploaie. 3. Corn

Bine v-am gasit. Ideea titlului am furat-o de la un coleg  ce-si prezenta Dusterul ,, alb de Bacau ,,. Mi-a placut si am cosmetizat-o pentru Dusterul meu alb de Alba Iulia. Am recunoscut din star

@wolody Da, bara trebuie data jos. Nu se demonteaza nimic de pe ea. Se adauga instalatia atelajului si atat. Cat a fost frig undeva in jur de 5,2. De cand a dat caldura aprox. 4,8. Mentionez ca i

Posted Images

Acum 5 ore, Lucian51 a spus:

Ideea titlului am furat-o de la un coleg  ce-si prezenta Dusterul ,, alb de Bacau ,,. Mi-a placut si am cosmetizat-o pentru Dusterul meu alb de Alba Iulia. Am recunoscut din start ca sa nu se supere pe mine. 

Nici o supărare, sa îl stăpânești sănătos și fără evenimente și cu mulți km

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum ti se pare sunetul motorului fata de.. Koleos sa zicem? Mie 1.5 dci / 110 cp mi se pare foarte zgomotos. Conduc lunar si un CLio 1.5 dci/ 90 cp care e alta treaba, cu mult mai silentios.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca este o comparatie corecta cu Koleos. La acesta motorul este de 2.0. Este clar mai zgomotos koleosul. Mie chiar mi se pare ca este foarte silentios dusterul. Si nu vad sa fie diferenta la zgomot intre 95 si 115 cp. O geometrie variabila la turbina (care este diferenta principala intre unul si altul) nu vad sa dea diferenta de zgomot.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

3500 km. Masina merge perfect. Nici un martor aprins, nici un zgomot anormal. Trebuie sa mentionez ca masina merge preponderent extraurban (95%)

In alta ordine de idei cred ca trebuie regandite :

1. Asezarea butonului de limitator de viteza/pilot automat care are o pozitie incomoda mai ales cu cotiera coborata.

2. Iluminarea butoanelor de pe volan.

Si din nou in alta ordine de idei, am comandat la reprezentanta atelaj de remorcare demontabil, fara unelte, cu instalatie electrica de 11 pini. Aici as avea 2 probleme de discutat cu dv. colegii de forum.

1. Daca a mai montat cineva pe Duster 2 atelaj de remorcare si la ce pret a juns cu tot cu manopera (chiar daca atelejul este din celalalt tip fara posibilitate de demontare). M am ineresat la 3 reprezentante in tara si am primit 3 preturi cu diferente chiar de 300 lei. 

2. Cand vad cutia aia din spate de ad-blue  parca nu mi vine sa cred ca se poate monta un atelaj de remorcare.

3. Este necesara demontarea barei de protectie spate la montarea carligului ?

 

20190117_114030.jpg

20190114_173251.jpg

20190117_114007.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • Eu am cerut.o la predarea masinii.E o hârtie A4.
    • Intervalele si ce se schimba/verifica la revizii exista in fisa de intretinere pe care o primesti la cumparare. Cred ca poti sa ceri o fisa de la dealer inainte.
    • Pentru ca in curand se va face un an de cand ma dau cu Portocala Turbata, mi s-a parut momentul potrivit sa postez o statistica pentru pasionati.  Si avem asa: RCA pe un an B8, "decat" 1022 lei, CASCO 548 euro (2740 lei), ambele la Omniasig. In anul care a trecut am ars dupa bonurile de benzina 1406,25 litri de zeama de dinozaur, la un cost modic de 9979,66 lei. Raportat la cei 16900 km parcursi rezulta un consum mediu anual de 8,32 la suta de kilometri parcursi. Mi se pare decent, raportat la puterea motorului si la aerodinamica tip caramida. Dupa cum am mai spus, in momentele respective, comportamentul masinii in afara asfaltului e mai mult decat onorabil si stiu sigur ca poate mult mai mult decat sunt eu capabil sa cer de la ea. Motorul mi se pare in continuare cireasa de pe tort, silentios, rafinat, iar felul in care trage in sarcina este incredibil. Scaunele, chestia care mi s-a parut cel mai aiurea dupa ce am luat masina si imi amintesc ca la primul drum lung ma durea groaznic genunchiul drept si spatarul scaunului parea ca in loc sa ma sustina ma impunge... Din fericire ne-am impacat exact la timp pentru tura pe care am facut-o 6 luni mai tarziu prin Europa, in care n-am avut probleme nici dupa 600 km condusi intr-o zi. Despre comportamentul transmisiei integrale a masinii in off-road pot doar sa spun ca mi sa parut mai mult decat capabila pentru ce am cerut eu de la ea. Adica indiferent de coclaurile, dealurile sau noroaiele in care am bagat-o, a fost in stare sa ma scoata fara prea mare deranj ... Nemultumiri dupa un an, sunt putine, iar cele care sunt se leaga de comportamentul timoneriei, ambreiajului, transmisiei, (nu m-am prins inca care din cele trei e de vina) in situatii de condus "sportiv" cu schimbari rapide si agresive de trepte. Am avut o perioada destul de lunga dupa cumparare, cand mi se parea ca nu mai stiu sa conduc si aproape fiecare schimb de treapta era insotit de o smucitura!  Dupa multa lectura on-line am inteles ca nu sunt chiar prostul clasei la condus si ca mai sunt si altii care experimenteaza aceeasi problema!  Pana la urma am inteles cum "vrea" Dusterica sa fie condus si am facut pace! Iar acum ma bucur de el in fiecare zi chiar si in aglomeratia nebuna a Bucurestiului.
    • Salut. Știe cineva să îmi spună unde găsesc intervalul de revizii în garanție și ce anume se face? Am descarcat manualul dar nu am găsit ce caut. Încerc să îmi dau seama dacă e mai convenabil cu rate și totul inclus 5 ani.
×
×
  • Creează nouă...