Sari la conținut

Noul Motor 1.3 TCe - 128 & 148 HP

Postări Recomandate

@nicuadrian13 ma intrebai pe celalalt topic - iti raspund aici : eu am comandat masina in ianuarie , inca se mai producea Duster PH2  cu motorizare 1.3 TCE 4x4;  de prin aprilie cred ca s-au primit comenzi doar pentru facelift; ca motorizari nu stiu sigur ce e disponibil; posibil sa se mai poata 1.3 tce 4x4 si 1.5 dci 4x4, dar e o banuiala. Mai bine intrebi la reprezentanta.

Pana de curand multi laudau doar 1.5 dci si se temeau de 1.3 tce.. ca e motor nou ca nu stiu ce... acum multi il cauta. Ma bucur ca am apucat sa comand 1.3 cu 4x4. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

https://allroader.ru/renault-duster-2019-72320-2/ Pe scurt, o sa apare o motorizare noua pe Duster, 1.3 litri TCe cu doua variante de putere: - 128 hp / 240 Nm - 148 hp / 250 Nm

dCi115CP e cu Adblue, vine cu probleme specifice, H5H-ul (1,3TCe) nu are momentan probleme specifice majore

Ba da, se numește Duster. Nu că mi-aș lăuda marfa, dar mi se pare o mașină cu adevărat polivalentă. Este ok și pe autostradă la viteze de bun simț (pus cruise-controlul pe 115-120 km/h îți vine

• 1 year later...
La 06.03.2021 la 11:38, Dok a spus:

Aveti dreptate. Pentru motorul 1.3TCE nu exista inca solutie de citire/scriere ECU Continental EMS 3160. Si eu astept cu interes un semn de la producatorii de interfete pentru tuning cu solutie pentru acest tip de ecu. Sunt curios ce s-ar putea obtine din motorul de 1.3TCE pe modelul Duster. 

Ceva noutati legat de 1.3 TCE 130?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...