Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Acum 3 minute, Neek a spus:

ca varianta asta de unitate se brick-uie asa de usor

am dat in google translate si zice ca e caramida, nu am mai auzit asa expresie pe la noi, ori ca deobicei, eu sunt mai vechi...

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:hyper: bun venit in lumea forumistilor @gherundii. Expresia e ca te poti alege cu o unitate de navigatie ca o "caramida", buna de pus la temelia casei.

@foxbat vezi tu, daca citeai bine inainte si aici (inainte de a crea un nou topic) si in alte parti ai fi vazut spre exemplu:

 

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

vazui vazui dar deh, si acolo e varzuca.

am sperat sa fie aici mai curat si mai clar.

 

Acum 24 minute, gherundii a spus:

am dat in google translate si zice ca e caramida, nu am mai auzit asa expresie pe la noi, ori ca deobicei, eu sunt mai vechi...

 

cred ca era pentru fiul tau expresia- e "jargon de calculatorist  (IT-ist).

:)

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 13 ore, Neek a spus:

Uite asa punem in balanta cunostintele despre hartile livrate pe o unitate. Unde sa mai pun ca stiu inca cativa personal, dar reiese chiar si din configurator ca masina poate fi livrata cu navigatie FARA nici o harta. Nu mi-a venit a crede ca se poate si asa pana nu am vazut configuratorul ca se poate.

In schimb daca se opteaza pentru harti, da vor fi puse mai intai hartile zonei. Dar acum @gherundii ma gandesc daca masina ta a fost facuta sa fie livrata la Chisinau, de ce nu are cel putin si harta Moldovei?

Din cate stiu (ca am lucrat si pe linia de productie auto) de cand se intra in productie orice masina e deja configurata pentru ordinul proprietarului (aici in speta la Chisinau). Deci se stie destinatia ...

Poate mai corect ar fi ca va avea hartile din tara de productie si cum tu @gherundii ai optat fara alt pachet de harti masina a intrat in fabricatie cu pachetul implicit (daca a fost facuta la comanda), masina fiind fabricata in RO.

@foxbat iar ai dat-o in graba cu versiunea

 

 

Configuratorul e orintativ (mai trebuie și citit ce scrie pe acolo, nu doar dat click aiurea) și nu are valoarea unei serii de șasiu (din care poți vedea inclusiv dacă e BAV / BAVN). Momentan pentru vehiculele vândute pe teritoriul RO ai numai BAVN

@gherundii nu a precizat de unde a cumpărat mașina (masina comandată de dealer pentru MD, sau comandată în pentru RO și apoi dusă în MD ),  deci conținutul adaptat zonei de livrare rămâne în picioare. Pe de altă parte în pachetul oficial nu ai Moldova nici în pachetul EEU și nici separat (poza 3).

 

teaser20021201.jpg

teaser20021202.jpg

teaser20021203.jpg

Editat de t0rquemada
  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@t0rquemada

Multumim pentru traducerea din romana si citirea spatiilor goale, pentru noi astia mai inceti a citi si a nu putea vedea ceea ce vezi tu, si a astora ce dau click-uri la intamplare pe paginile de internet. 

Aci afirmi ca e "orintativ" si apoi spui ca trebuie citit cu atentie!!!!

Cum demonstrezi autenticitatea afirmarii? Pe baza unitatilor intalnite de tine?

acum 1 oră, t0rquemada a spus:

Momentan pentru vehiculele vândute pe teritoriul RO ai numai BAVN

Pana acum eu nu am intalnit nici un pachet standard de harti de la Naviextras sa includa Moldova, si eram curios cum poti vinde o navigatie intr-o tara in care nu ai optiunea de a avea si harta tarii respective!!!! Ce ii spune clientului cand acesta ii cere harta?

@gherundii daca ai placerea de a te distra, poti merge la concesionarul tau din Moldova si sa ii ceri sa iti ofere harta Moldovei oficiala. Si vezi ce iti va spune. Binenteles ca poti presa ca ai luat masina cu navigatie ca sa o folosesti, etc ....;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 17 ore, gherundii a spus:

am primit-o la Chisinau

"nu a precizat de unde a cumpărat mașina (masina comandată de dealer pentru MD, sau comandată în pentru RO și apoi dusă în MD )"

Din cate stiam nu exista o linie de productie inca in Moldova a Duster-ului. Deci automat masina e produsa in RO cu cea mai apropiata facilitate de acest gen.

Dupa cum spuneam masinile sunt facute TOATE la comanda. Foarte putine sunt pentru showroom-uri si 99% din productie e pe comanda de client. Din expresia de mai sus inteleg ca a fost ceruta de acolo. @gherundii insa poate lamuri daca a comandat-o de acolo de pe configurator sau a luat una ce se gasea intr-un showroom pe undeva.

Oricum ar fi, harta Moldovei nu e de vanzare in lista de la Renault (nici separat, nici in vreun pachet). Poate o vor introduce de acum incolo. Asa ca @gherundii trebuie sa te gandesti la alta solutie neoficiala pentru harta Moldovei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...