Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut, @Neek

Cand zici "amprenta" la ce anume te referi, in ce consta aceast procedeu de amprentare??  Asa cum am mai spus , singurele fisiere pe care le-am modificat in MediaNav sunt cele de la maps, poi si speedcam. La aceste fisiere am o copie a celor originale, in caz de nevoie, le pot pune inapoi, mai trebuie si altceva?

Ce mi-ar place sa vad pe MediaNav ar fi ca în momentul în care ai navigația pornită, la fel și muzica, atunci când întra ghidarea vocală a navigației sa nu oprească de tot muzica, eventual să-i reducă volumul, pe mine mă enervează la culme chestia asta, căci s-a întâmplat nu de multe ori sa vin în București și să se aleagă praful de muzică, dat fiind faptul ca Ioana nu mai tace. Chestia asta se poate implementa cred ca destul de ușor, am văzut ca pe Waze și cu Spotify asa lucrează, reduce volumul muzicii și îți oferă ghidare vocala la un volum ridicat. Deci de cele mai multe ori evit să folosesc navigația mașinii, mai ales în București. 

Evident mai ales în București cu traficul care este, indicat este Waze-ul, mai ales ca te mai scoate uneori din toată aglomerația. 

Editat de SergiuSamson
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

La amprenta ma refer atunci cand mergi pe harti si ceri sa faci sincronizarea Medianav-ului cu stick-ul USB gol pentru a putea mai apoi merge in Naviextras sa verifici ce update-uri iti da acesta pentru masina ta. La scriere amprenta, se scrie pe USB un folder ce contine licentele, hartile, poi si alte cateva ce sunt updatabile numai pentru navigatie si inca un fisier.

Legat de mentinerea muzicii in fundal la o manevra e o chestie de gust, si nu comentez. Daca ai gasit solutia perfecta pentru tine e bine. Eu si la Audi la navigatia incorporata tot la fel imi opreste muzica de oriunde ar veni si consider ca e o chestiune si de siguranta.

Si eu folosesc Waze in paralel pentru a evita blocajele in trafic sau atentionarile la politie dar nu ma bazez numai pe el.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

Buna ziua!

Am un Duster II (fabricat decembrie 2017) care initial a avut MP3- player , apoi i-am montat MediaNav vers. 9.1.3 la care insa nu mai apare  litri consumati. O informatie utila dupa parerea mea. Daca as face un downgrade la o versiune inferioara ce mi-ati recomanda ? As dori sa pastrez si comenzile pe volan , ptr ca din cate am inteles exista probleme cu versiunile mai vechi . 

O precizare : masina face parte din lotul acela cu probleme la comenzile de pe volan / bord insa am resoftat-o de aproximativ 2 saptamani si vad ca nu mai face .

Editat de dorind
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Legătura cu Medianav fiind care?

Din 9.1.3 s-a eliminat afișarea Consum total de combustibil pentru că la Duster ph3 TdB nu dă informația asta nici pe CAN nici în meniul TdB(Tablou de Bord).

Butoanele de pe volan nu au treabă cu Medianav-ul

 

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
46 minutes ago, t0rquemada said:

Duster ph3 a venit cu 9.1.1 din fabrică și Consum total de carburant pe 0(zero) L permanent. Upgrade-ul 9.1.3 "elimina" problema 0(zero) L

Aha ! Multumesc ! 

Ce dezamagire , credeam ca pot sa vad si eu intr-un fel consumul exact nu cu pseudo-pavelele alea orientative si total imprecise !

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Fratilor Dusteristi

Doresc sa-mi montez si eu un MediaNav Evolution si o camera de marsarier dar nu gasesc in judetul Neamt persoana care sa ile monteze. Specific faptul ca doresc sa le achizitionez de la “planetara”, dar nu as face drum pana la Bucuresti ca sa le si montez.

Din motivul asta intreb poate cunoasteti persoane aproape de Neamt care sa monteze asa ceva.

Multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...