Sari la conținut

Achizitionare Duster diesel sau benzina??


Postări Recomandate

Salutare pasionati ai Dusterului..mentionez inca de la inceput ca rulez anual in jur de 20000km....in europa....as dorii achizitionarea unui Duster...dar inca nu mam decis diesel sau benzina..???..va rog sa imi lasati parerile voastre..multumesc!?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este numai si numai alegerea ta la care concura o sumedenie de factori si numai tu stii daca asta se pliaza sau nu pe pretentiile tale de la masina. Ai acces la net, succes!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

OK. Baietii care au raspuns mai sus nu sunt rauvoitori, atat doar ca nu vor sa iti influenteze alegerea. Daca zici ca faci cel putin 20,000 KM anual, se justifica un diesel. Asta, pentru ca se spune ca iti amortizezi pretul si costurile cu intretinerea (mai mari decat in cazul benzinei) prin economia de carburant. Pe langa acest aspect, intervin alte considerente care sunt pur subiective si cred ca baietii s-au referit in primul rand la acestea (e.g. zgomotul motorului mai mare). Pe urma mai exista niste discutii cu privire la modificarea normelor de poluare si s-ar putea (subliniez "s-ar putea") ca economia pe care o faci cu carburantul sa se duca pe taxe. Din punct de vedere al fiabilitatii, atat  diesel-ul, cat si benzinosul (1,6) stau foarte bine. Se mai vorbeste de un turbo benzina 1,3, dar nu se stie daca si cand va fi implementat pe Duster.

Succes in alegere! Oricum ai sa alegi, este a ta si trebuie sa ti-o asumi (alegerea).

Editat de Romm3l
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am optat pentru Diesel desi fac in jur de 15.000 km pe an insa in conditiile in care am reviziile incluse timp de 5 ani de zile nu cred ca problema costurilor intretinerii ar mai sta in picioare.

Am preferat un motor consacrat, un motor care a trecut de toate bolile copilariei si nu in ultimul rand am ales Diesel pentru ca imi place sa conduc Diesel. Fiind Euro VI chiar nu imi fac probleme ca in urmatorii zece ani nu voi mai putea circula cu el asa cum lanseaza unii tot felul de anunturi panicarde.

Editat de Kidu
  • Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am comandat clasicul 1.6 SCe 114, a fost si este in continuare forlosit parca pe Megane... pare si acesta sa fie trecut de toate bolile... si am mers pe benzina deoarece eu nu fac mai mult de 10-12k pe an... nu se justifica diesel-ul la mine. Pe langa asta am fost multumit de loganul vechi de 1.6 8v... de ce nu as fi si de asta care are cu 25 de cai mai mult... eu zic ca la tine se justifica diesel... la 20k pe an...

  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak locked și unlocked this topic
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...