Sari la conținut

Dacia o firma care a incepuit sa se dezica de clienti?


Postări Recomandate

Reiterez pe scurt problema expusa 

1 am doua manuale de utilizare 1 la mașină unul la pachetul achiziționat Media Nav. 

2 in manualul mașinii sunt specificate variabilele diferitelor opțiuni de gen ori jante otel ori aliaj ce pot fi regăsite pe mașină în funcție de nivel echipare țară samd.

3 in manualul Media Nav , se afirmă clar că  in acest pachet (achiziționat) este și opțiunea comanda vocala care necesita un buton dedicat pe volan ( poza inclusa) Nu este specificat nimic cum că poate diferi asta in funcție de echipare piață samd. 

4 Dacia recunoaște că ar fi trebuit sa am dotarea in cauza

5 eu și dvs că client nu trebuie sa ne resemnăm cu ...... a plăti ceva și-a nu primi chit că folosim frecvent sau nu acel ceva......daca era motorul sau rotile? Motorul de exemplu îl ai indiferent de nivelul de echipare sau piața. 

6 Am cerut și oferit Dacia soluția amiabila instalarea ulterioară sau voucher de o valoare similară și ...nimic.

7 daca o asemenea atitudine are acum câtă încredere sa am eu că garanția plătită în prețul de achiziție al autoturismului si prin extraoptiune va putea fi folosită , valorează practic ceva sau dimpotrivă nimic nici cât hârtia pe care e tipărită. Înainte de a striga hater ganditi-va că puteți fi fix în situația asta. Daca insa Dacia vede o atitudine puternică a clienților sau și a viitorilor potențiali clienți, exprimată împotriva acestei......lipse de asumare a responsabilității de data aceasta vis a vis de livrarea pachetului achiziționat poate nu va fi încurajată sa acționeze la fel de lipsită de responsabilitate in ideea reparației in garanție

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 55
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Fara suparare dar nu ai dreptate, acea mentiune a fost prezenta acolo la bull-bar si in mai 2018 cand sondam eu terenul pentru Dusterul meu. Spune merci pentru ca au acceptat piesa inapoi si ti-a

Bull-bar cromat 8201698600 Protejeaza barele parasoc si imbunatateste stilul robust al vehiculului dvs. Indiferent ca rulati in oras sau pe teren accidentat, acest accesoriu va scoate in evidenta

As enumera doar asa din cap, personalul care nu lucreaza direct pe masinile noastre: portar, magazioner, casier, contabila,  personal,  receptioner, CTC, curatenie, ITP, Clima, Electrician, Electronis

Posted Images

1 nu a zis nimeni ca recunoasterea vocala e in functie de tara, ati inteles gresit ce am scris eu, am spus ce am citit in carte si anume ca pt lista telefoanelor compatibile sa se consulte in media nav,asa scrie in carte, vreti sa fac poza si sa postez poza? 

2 dvs si cei care se considera inselati cu treaba asta puteti sa va consituiti intr-o asociatie sau mai stiu eu ce, sa cautati un avocat, ii explicati situatia si sa ii dati in judecata pt treaba asta ca Dacia sa nu mai faca asa ceva. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...

Buna seara! Am si eu o problema cu neseriosii astia din reprezentante.Tatal meu si-a luat un Duster nou (2018) , dupa achizitie a mers la reprezentanta si si-a dat comanda de bullbar (original) si praguri .Aici incepe prima problema! Bullbar-ul a venit ok, insa pragurile defapt era barele de inox.Tatal meu a acceptat si asa.Ajunge acasa si cand o baga in garaj deschide camera pe fata sa vada cat de mult se poate apropia de perete!Uluitor!Bullbar-ul era in fata camerei ! Bullbar cumparat de la reprezentanta, montat la reprezenta!A mers si a facut sesizare si au dat din umeri, si ca daca nu-l vrea , il da jos si ii da banii pe el dar manopera NU!Sau ii face reducere la cuiul de tractare.A ramas pe a doua varinta.Buuun, dupa , s-a implinit prima revizie, am mers la dansii sa facem schimbul de ulei, si le-am zis sa faca si un test la sonda litrometrica ca dupa jumatate , motorina in cativa km scade la zero.Dupa ce am stat vreo 2 ore pt ulei am ajuns si la diagnoza , si dupa multe impingeri la masina prin hala ca nu aveau loc , am pus-o pe bancul de diagnoza.Aici stam vreo 40 de minute, ne-am plictisit si am mers de am baut o cafea, dupa inca vreo 20, 30 ne anunta marele inginer ca masina are o anomalie si ca i sa aprins cheita in bord , cu alte cuvinte el cica ii facuse reinitializare la ceasurile de bord pt a reseta sonda, si i-a dat softul peste cap ca nu stiau nici cei de la fabrica ce sa faca!I-au zis sa scoata borda , poate isi revine .Bineinteles ca nu sa intamplat asa ceva si am plecat cu masina strica.Dupa vreo saptamana il anunta pe tata ca fabrica a propus schimbarea ceasurilor.Cand mergem sa achitam factura pt schimbul de ulei si filtre, am ramas surprinsi 950 lei ! Eu nu stiu ce inseamna 5 ani fara griji(poate nu am inteles eu) dar am crezut ca platesc uleiul si filtrele dar nu si manopera.Tot atunci am chemat si pe cel care a montat bullbar-ul si i-am aratat ca acele cleme in forma de L nu sunt puse cum trebuie si imi zice ca asa trebuiesc prinse si daca vreau sa se vada camera sa tai bullbar-ul la mijloc si sa-i pun dopuri de plastic!

Imi facusem si eu programare la diagnoza ca am o problema la duster-ul meu din 2014 dar , nu m-am prezentat dupa cele patite de tatal meu.Niste neseriosi si nesimtiti!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Legat de prezenta/absenta butonului pentru comanda vocala de pe volan, dupa ce am tot mesterit pe configuratorul Dacia am ajuns la urmatoarea concluzie:  la echiparea Comfort este prezent doar daca sunt adaugate si urmatoarele optiuni: Media Nav + Volan imbracat in piele, iar pe nivelul de echipare Prestige butonul este prezent 'by default' deoarece are ca dotari standard Media Nav + Volan imbracat in piele. Se poate vede in configurator cum apare/dispare butonul de pe volan in functie de prezenta/absenta celor 2 optiuni mentionate mai sus.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 3 ore, funKys25 a spus:

.... si-a dat comanda de bullbar (original)...o baga in garaj deschide camera pe fata sa vada cat de mult se poate apropia de perete!Uluitor!Bullbar-ul era in fata camerei ! Bullbar cumparat de la reprezentanta, montat la reprezenta

 

Bull-bar cromat 8201698600

Protejeaza barele parasoc si imbunatateste stilul robust al vehiculului dvs. Indiferent ca rulati in oras sau pe teren accidentat, acest accesoriu va scoate in evidenta spiritul dvs. de aventura!

Otel inoxidabil cromat. Diametru: 63,5 x 1,5 mm. Respecta standardul european pentru protectia pietonilor (ECE E9 78/2009). Compatibil cu Duster 2. Nu este compatibila cu camera fata de 180°, asistenta la parcarea cu fata sau barele fata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 22 ore, t0rquemada a spus:

Bull-bar cromat 8201698600

Protejeaza barele parasoc si imbunatateste stilul robust al vehiculului dvs. Indiferent ca rulati in oras sau pe teren accidentat, acest accesoriu va scoate in evidenta spiritul dvs. de aventura!

Otel inoxidabil cromat. Diametru: 63,5 x 1,5 mm. Respecta standardul european pentru protectia pietonilor (ECE E9 78/2009). Compatibil cu Duster 2. Nu este compatibila cu camera fata de 180°, asistenta la parcarea cu fata sau barele fata.

Nu știu ce vreți să scoateți in evidență, însă eu va spun ce am pățit.Cred că ultima fraza ,,Nu este compatibila cu camera fata de 180°, asistenta la parcarea cu fata sau barele fata." este pusă după ce au dat ei cu bâta în baltă. Au adăugat.o după ce au făcut clienții plângere! Dacă știau de aceasta problemă, de ce nu l.au înștiințat pe tatăl meu când a cumpărat acest produs, știind că are masina dotată cu acea cameră față. Masina fiind luată pe comandă de la aceeași reprezentanța.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fara suparare dar nu ai dreptate, acea mentiune a fost prezenta acolo la bull-bar si in mai 2018 cand sondam eu terenul pentru Dusterul meu.

Spune merci pentru ca au acceptat piesa inapoi si ti-au dat banii pe ea.

E adevarat ca si cei de la reprezentanta puteau sa va anunte insa probabil nu si-au dat seama, au mult de lucru si nu or fi observat insa chiar si asa responsabilitatea este a clientului sa se asigure ca a tinut cont de toate indicatiile producatorului atunci cand face configurarea viitoarei masini.

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...