Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Salutare @SamsonS, Astazi am stat cam 4-5 ore pe langa masina si am testat tot ce mi-a trecut prin minte. Am inceput cu un test de protejare si instalat dboot 9.1..x , dar din pacate pe versiunea

Am actualizat Super Mod la v4.0 in special optimizat pentru compatibilitatile cu skin-uri dar si reparat cateva probleme. 4.0ª Revizie Super Mod Standard RO 4.0ª Revizia Super Mod Evolution

Posted Images

Băieți, eu am pus atâtea întrebări pentru ca nu este domeniul meu, și doream sa înțeleg mai multe lucruri, eu am un OBD 2 ELM 327 wifi pentru iPhone, cu ajutorul cărui am reușit sa conectează multe softuri la calculatorul mașinii, dar cu madianavul nu am reușit. Oricum ar fi, nu are rost sa fim răutăcioși, suntem aici pe forum ca sa ne ajutam reciproc, nimic mai mult.....fiți prietenoși....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

În momentul în care te dai mare "softist"(almeu traducător copy-paste) dar partea de documentare/testare o faci pe genunchi, (pardon cobai) respectul tinde spre zero.

Problema lui mephisto

Ce conectică are Medianav-ul ? USB

Ce adaptor obd2 avem? WIFI

Mai trebuie comentat ceva aici? Nu cred.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@MephystoEscobar eu nu am avut timp sa ma joc si sa testez indeajuns ce si cum acea bucatica de soft.. Cand lucrezi cate 12-18 ore/zi inclusiv si sambata timpul iti e dramuit pentru a face si altceva si ce sa mai spun cand ajungi acasa trebuie sa rupi si din putin-ul timp avut cu familia pentru asta. Si astfel, e foarte adevarat, am lucrat la cele 13 traduceri si multe update-uri de soft chiar asa pe genuchi in aeroporturi intre doua avioane, in avion cand nu puteam sa dorm, si nu mi-e rusine cu nimic de ce am facut si cum a iesit las pe altii sa aprecieze. Oriunde a fost postat acest patch a luat un avant urias si nu de putine ori au fost persoane ce au dat jos Menavrus pentru el. Acum cineva a testat si functioneaza bine si aplicat peste Menavrus/Mena.co.

Respectul nu se cere, nu se cumpara ... se castiga de la cei ce pot aprecia ce faci. Dar la fel, cum spunea un coleg aici "nici la nunta nu-i poti multumi pe toti".

Cand o sa mai am timp de jucat am sa mai testez si va informez. Vreau sa testez si conectat pe cablu asa cum da pe site-ul Menavrus.

 

Sa aveti o zi faina

 

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa e. Cineva a dezvoltat acest utilitar pentru a ajuta pe cei care doresc sa actualizeze hartile fara sa mai plateasca altcuiva. De fapt asta a fost punctul de plecare, si a ajuns la peste zece tutoriale (actualizare harti, upgrade, blocare logo, etc), tot felul de utilitare, peste o suta de pagini de informatii, sfaturi si ajutor dezinteresat. Altcineva ofera informatii laconice, este adeptul unui singur program, tot timpul contra, uneori si "trage de urechi". Acum fiecare judeca in felul sau. 

Daca tot a venit vorba, o alta traducere facuta de AlMeu este ddt4all.po (il tradusesem si eu putin mai inainte dar al lui este mai detaliat si facut public).:twitch:

Si eu sunt multumit de Supermodd. Backup am facut insa cu TTCM (acum insa ma bucur de USB Depanare, un utilitar complet). Am avut instalate Supermodd 2.3 si apoi 4.0. M-au interesat doar programele de navigare, multumit de IGO8 dar 7ways greoi la incarcare si nu prea prietenos. Probabil ca voi instala si 4.1c sa incerc si Navitelul. HobDrive e interesanta, acum am vazut ca citeste destui senzori. Am si alte programe pentru monitorizare parametrii dar ar fi elegant pe Medianav. Daca se poate rula (evident cu un adaptor ELM327 USB) ar fi bine, insa nu este un must have.

Editat de Gil26
  • Mulțumesc! 1
  • Trist 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...