Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare din nou! Azi mi-am facut putin timp liber sa ma ocup de medianav, am urmat pasii idicati de @Neek folosind supermod (ultima versiune publicata), mi-am pus hartile/POI/Speedcams de care aveam nevoie, apoi am dezinstalat supermod, am facut si amprenta si am constatat ca toate merg f bine. Multumesc inca o data @Neek !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Salutare @SamsonS, Astazi am stat cam 4-5 ore pe langa masina si am testat tot ce mi-a trecut prin minte. Am inceput cu un test de protejare si instalat dboot 9.1..x , dar din pacate pe versiunea

Am actualizat Super Mod la v4.0 in special optimizat pentru compatibilitatile cu skin-uri dar si reparat cateva probleme. 4.0ª Revizie Super Mod Standard RO 4.0ª Revizia Super Mod Evolution

Posted Images

  • 4 weeks later...

Buna...!!! Am citit cu atentie toate postarile voastre si asi vrea sa multumesc pentru ce faceti aici...!!! Am un MediaNav cumparat ulterior si avea instalat Supermodd 2.0 si versiunea 9.1.2.  Am incercat sa instalez Supermodd 4.0ª  si imi apar cateva mesaje gen : initializare supermod va rog asteptati... si versiune 9.1.x neindentificata de medianav... Mesajele raman cateva secunde pe ecran, apoi dispar . Indiferent ce asi deschide din supermod : videoclipuri sau muzica apar aceleasi mesaje apoi reintra in normal. Ce asi putea face sa nu mai apara mesajele astea???

Screenshot_20190716-075743.jpg

Screenshot_20190716-075808.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut @CRG,

La tine ceva sa întâmplat, și nu finalizează inițializarea. Teoretic dacă ai citit mai înainte, după Supermodd 2.0, prin primele posturi, recomandam sa fie refăcut un folder ce se pierdea. Acest Supermodd 2.0 a fost cu probleme și am recomandat dezinstalarea lui, refacerea folderelor și apoi reinstalarea altei versiuni.

Ia te rog Total Commander fără instalare pentru Evolution, fa un Backup la Storage Card si Storage Card4 si urrca-le pe net undeva și trimite-mi-le. Zippyshare e o varianta buna de urcat pe net arhive pana în 500MB. Am sa verific ce ai tu acum în sistem și cum am putea rezolva problema ta.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astea sunt back-up- urile , si-ti multumesc anticipat...!!! Am mai incercat sa fac update de versiune,de la 9.1.2 la 9.1.3..... Si nu a functionat... Am urmat pasii pe care i-am citit pe la inceputul topicului dar se bloca si trebuia sa scot siguranta de la tablou  ca sa se reseteze... Daca incerc cu softul tau: Update la versiunea 9.1.3. este ok??? Sau gresesc???

Screenshot_2019-07-20-01-16-56.png

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut @CRG,

 

Alta data poți pune link-urile direct în postare, e mai simplu de gestionat pentru mine.

Acum vad ca ai dezinstalat tot și sistemul e curat dar mai puțin folderul Synctool ce trebuie refăcut:

2VBPC.png

Bănuiesc ca asta ar fi problema și la un eventual upgrade .... dar la mine a mers în asemenea cazuri ....

Șterge și folderul Sin acum.

Apoi vad și dublare de hărți ce nu ar trebui in nici un caz:

2VBPK.png

Șterge-o pe a doua si apoi mai vedem.

2VBPV.png

In rădăcina NNG trebuia sa existe si un fișier global "device_checksum.md5" pe care eu cred ca l-ai șters manual.

Cum versiunea ta e un 9.1.2, nu am o versiune 9.1.2 originala (nu am găsit pe nicăieri) și încercam sa refacem acest folder Synctool cu unul de la 9.1.1. Teoretic nu ar trebui sa fie probleme. Uite-l mai jos.

synctool.zip

Dezarhivezi folderul și încerci cu TTCMD sa îl suprascrii tot folderul. Daca nu te lasă iei doar conținutul și îl scrii. Sper sa decurgă bine. 

La final oprești unitatea pentru vreo 2 min si repornești.

Apoi cu un USB gol încerci sa faci amprenta și vezi dacă de data asta se finalizează cu bine. Aștepți oricum circa 10 - 15 min. Daca se blochează la acest proces poți scoate borna de la baterie și se resetează oricum. Dar doar în acest proces de creare amprenta se poate face asta, altfel riscați blocarea unității total.

Daca ai reușit amprentarea, totul e bine. Poți astfel cu amprenta făcuta sa mergi pe Naviextras Toolbox si sa iți dea upgrade-ul original de 9.1.3. Si al meu același oricum.

ATENȚIE, upgrade-ul de versiune se face cu motorul pornit si nu trebuie întrerupt nicicum pana nu termina el singur altfel riști blocarea unității. Aștepți pana când sunet-ul radio-ului revine si mai stai câteva 2-3 minute sa fii sigur.

Dupa upgrade la 9.1.3, faci din noua amprenta și iar mergi la Naviextras Tootlbox și vezi ce iți mai da. Teoretic ar trebui sa iți mai upgradeze câteva fișiere. Fa-o și pe asta. Si mai faci o amprenta si mai încerci un upgrade pana nu iți mai vai da nimic.

Acum având sistemul upgradat total de Naviextras, faci un Backup nou pe care-l salvezi în PC pentru siguranța in viitor.

Si apoi poți încerca instalarea ultimului Super Mod si nu cred ca va fi nici o problema acum.

Daca ai nelămuriri sau te oprești într-un punct întreabă mai bine înainte de a face un pas greșit.

 

Multa bafta și sa auzim vesti bune. :thumbsup:

 

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...