Sari la conținut

Postări Recomandate

Mai intai multumesc ! Am restabilit structura folderului, amprentarea a functionat din prima. Am salvat  Storage Card, Storage Card 2, Storage Card 4 si am instalat Supermod 2.3. RO. L-am lasat pana la capat (a repornit radioul),  am oprit motorul si...  Cand intru in program apare doar imaginea de fundal, fara iconite ci doar cu textul de sub ele (imaginea atasata). Functioneaza doar "Task Manager" si" IESIRE". Daca dau pe "Dezinstalare" apare mesajul din poza. Am incercat sa-l instalez din nou dar apare aceeasi problema. Ce pot face sa fie functional sau cum sa-l dezinstalez ?

20190321_105315.jpg

20190321_105353.jpg

20190321_105422.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Salutare @SamsonS, Astazi am stat cam 4-5 ore pe langa masina si am testat tot ce mi-a trecut prin minte. Am inceput cu un test de protejare si instalat dboot 9.1..x , dar din pacate pe versiunea

Am actualizat Super Mod la v4.0 in special optimizat pentru compatibilitatile cu skin-uri dar si reparat cateva probleme. 4.0ª Revizie Super Mod Standard RO 4.0ª Revizia Super Mod Evolution

Posted Images

Bun, cel putin ai plecat cu dreptul la amprentare.

L-a SuperMod am impresia ca nu a finalizat instalarea. Trebuie sa se restarteze MediaNavul de doua ori. Sper ca nu ai mai avut un alt patch inainte de a instala SuperMod-ul pe unitate.

Incearca sa il mai instalezi SuperMod-ul odata peste cel instalat deja, trebuie sa mearga. Lasi stick-ul in unitate pana cand te asiguri nu mai face nimic si nu iti mai apar mesaje pe ecran.

Formateaza stick-ul USB si apoi pune arhiva de SuperMod pe ea.

Dupa asta  vedem, daca tot nu merge.

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

... l-am reinstalat de 3 ori, am lasat stick-ul ( porneste instalarea, cand ajunge pe la jumatate se restarteaza si porneste din nou instalarea pana la final -  revine la imaginea initiala ) pana nu mai face nimic... Tot aceeasi problema : nu apar iconitele (doar textul) , unele comenzi se pot lansa (task manager, jocuri, calculator, restart MN, iesire ) altele nu (igo8 , 7ways, setari, dezinstalare). Cand incerc dezinstalarea apare acelasi mesaj : cannot find 'sin'... Poate sa aiba vreo legatura cu spatiul liber de pe "Storage card 4" care e 99% full ?

20190321_155009.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

DCH facem astfel. Arhiveaza te rog cele 3 foldere ale tale si punele pe : https://www.zippyshare.com/ si da-mi link-urile generate (ca forum links) sa imi pot da seama cea ce e la tine in unitate.

Intre timp iei de aici USB Dezinstalare MN2 Evolution SuperMod si dezinstalezi SuperMod-ul asa cum e instalat el. Il dezarhivezi direct pe USB, bagi stick-ul in unitate si iti va apare un meniu de unde alegi Dezinstalare. Astfel se va curata.

Daca spui ca e 99% spatiul ocupat poate sa fie si asta o problema. SuperMod are nevoie la instalare de vreo 300 MB dupa care se autocurata singur si ramane cam jumatate din asta. Ma surprinde faptul ca ai 99% pe Storage Card4 ocupat. N-am gasit pana acum din fabrica pe original sa fie asa.

Daca vad ce ai inauntru inteleg si vom rezolva problema in mod sigur.

iGO8, 7ways sunt lansate de pe USB. Acolo mai e o a doua arhiva ce trebuie si ea dezarhivata pe USB. Aceasta va crea niste foldere pe USB ce trebuie sa le mentii pe USB ca sa poti rula cele doua aplicatii mentionate mai inainte.

Astept raspunsul tau.

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare DCH

Am analizat backup-ul tau si se pare ca e curat. S-a avut sau s-a incercat a pune skin-ul Carbone pe el din cate se vede si toata Europa cat a incaput la harti.

Oricum acum, prima problema a ta e ca, asa cum ai anticipat si tu, Storage Card4 are 2.74 GB din 2.84 GB disponibili. De aici plecam. In primul rand stergi tot ce e fisier .md5 din Content si License numai. Apoi din Map stergi fisierele .FDA de la celelalte tari in afara de Romania. Urmatorul pas mai raresti si din harti ce nu iti sunt de folos. Dupa cum vad masina are licenta originala de Romania si Bulgaria numai

Daca faci drumuri prin Europa cu masina alegi tarile ce le vizitezi si restul stergi. Daca stai in Romania lasa doar Romania, Bulgaria si daca vrei tarile din jur, astfel nu consumi spatiul inutil cu informatie ce nu o folosesti oricum. Eu as adauga in loc de astea un DEM si pentru Romania as pune tot, mai putin FJW. In corespondenta la hartile ce le stergi, stergi si POI, Speedcam. Apropo nu stiu de ce ti-a adaugat si Poi Truck (pentru camioane) - stergele.

Si uite asa facem spatiul necesar.

Instalezi apoi SuperMod-ul lejer si ai sa vezi ca va merge bine. Ca sa vezi si celelalte optiuni ale hartilor iti mai trebuiesc si niste licente adiacente.

LICENSE

Basemap mai nou

DEM

Cam astea sunt. Apropo ca sa poti sterge din TTCMD trebuie sa opresti cu TaskManager-ul (iTaskMgr) serviciul nngnavi.exe inainte.

Fa-le si spune-mi cum merge apoi.

 

 

 

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

   Am sters fisierele .fda (mai putin Romania) si  .md5,  am renuntat la niste harti (cu POI si SPEEDCAM corespunzatoare), am adaugat in LICENSE licentele pe care le-am descarcat, am pus basemap -ul mai nou, am pus fisierul .dem in MAPS, am verificat si spatiul ocupat in Storage Card4 este pe la 2 GB. Cand ii dau instalarea de pe stick pentru SuperMod 2.3 incepe, se "umple" prima liniuta din cele 11,  sta putin apoi se "goleste" prima liniuta... si tot asa. Nu-mi dau seama ce nu-i place ! 

Sunt pregatit sa activez "planul B" - am o tableta Samamsug Galaxy tab A t285 (4G) pe care o foloseam inainte de Duster pentru navigatie ( am pe Sygic cu licenta - la un pret derizoriu si iGO NextGen  plus Google Maps pentru online) . Tableta se poate fixa cu 2 suporturi magnetice pe gurile de ventilatie si se sprijina pe marginea "tabletei" LG existente.

... iar ca bucuria sa-mi fie deplina am vazut azi la un prieten un Opel Crossland X cu navigatia inclusa... 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...