Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Salutare @SamsonS, Astazi am stat cam 4-5 ore pe langa masina si am testat tot ce mi-a trecut prin minte. Am inceput cu un test de protejare si instalat dboot 9.1..x , dar din pacate pe versiunea

Am actualizat Super Mod la v4.0 in special optimizat pentru compatibilitatile cu skin-uri dar si reparat cateva probleme. 4.0ª Revizie Super Mod Standard RO 4.0ª Revizia Super Mod Evolution

Posted Images

@SamsonS iti merg ultimele harti din 2018.Q3? Ma chinui de cateva zile sa fac update la harti cu total commander dar nu reusesc. Am pus noile harti dorite  in maps, atat cu licente noi cat si cu cele initiale, dar pur si simplu nu imi vede noile harti adaugate. Masina a fost luata din Ungaria si nu are harta Romaniei.

Am incercat sa sterg si hartile existente de pe navi si sa adaug noile harti care ma intereseaza(cum ai facut tu in video), dar nu ma lasa... Poate merge doar daca instalez SuperMod, nu stiu ce sa zic....ma dispera deja chestia asta...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@laaav Sincer nu am incercat cu acestea de Q3, nu am mai avut timp de medianav,dar Q2 pe care le am merg ok. Problema de care imi zici tu, este posibil sa fie din cauzamlicentei care o ai pt harti, daca nu ai avut romania in pachet ca licenta este posibil sa nu mearga, ce am aratat eu in tutorial este cu supermodd instalat.Licentele descarcate  de pe internet s-ar putea sa nu functioneze, si sa o ia ca valida doar licenta originala.

Poti incerca sa instalezi supermodd si sa incerci si cu el instalat. Da-mi de stire daca ai reusit sau nu.

Editat de SamsonS
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@laaav eu folosesc hartile de 2018 Q3 de vreo luna fara probleme.

Practic cand pui hartile pui si licentele ce vin cu pachetul de harti. Eu "by default" fac asta. Asta ar fi de ajuns cu metoda TTCMD.

Nu cred ca are legatura cu Supermodd-ul daca merge sau nu. Trebuie numai oprita aplicatia nngnavi.exe sa poti updata fisierele. La final obligatoriu scoti cheia din contact ~2 min si pornesti din nou. Supermodd-ul e doar o interfata cu ceva utilitare in plus.

ATENTIE: Nu stergi licenta originala a masinii si nici basemap.fbl.

Cam asta e ...

 

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@laaav ma bucur ca ai reusit. Oricum de stiut Task Managerul la TTCMD fara instalare se apeleaza de pe USB cu iTaskMgr. ? si se respecta aceeasi procedura.

 

Sarbatori Fericite la toata lumea!

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Pt. cei care NU au reusit sa-si actualizeze hartile cu metoda TTCMD!

M-am chinuit 2 zile sa instalez harti noi pe un Duster2, cu MediaNav Evolution 9.1.3 si pachet original de harti Romania+Bulgaria actualizate oficial la vers. 2017.Q4.

Am urmat instructiunile pt update harti cu TTCM si am incercat sa updatez cu harti 2018.Q3. Orice combinatie de harti, licente am incercat... nimic. M-am incapatanat sa nu aplic varianta cu Supermodd pentru ca nu vroiam downgrade la iGo8 (asta face Supermodd..)

Intr-un final am gasit solutia salvatoare pe un alt forum: trebuie rescris si fisierul nngnavi.exe cu unul "hackuit" ( probabil sa nu verifice licentele)

https://how2dacia.blogspot.com/2018/

N-am testat daca merg si cladiri 3d, etc, dar hartile .fbl le recunoaste si asta-mi ajunge.

Evident, inainte de toate am facut un backup complet Storage Card 0-4.

Spor!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@motteauei multumim oricum de feedback.

Dar in cele doua zile ai intrebat pe cineva pe undeva ce gresesti sau de ce nu merge? Vad ca e prima ta postare aici.

Poti incerca sa pui tu orice, pentru navigatie, cu TTCMD dar fara a opri nngnavi.exe nu vei putea. Nu am vazut mentionat in comentul tau ca ai fi facut asta ... si nici o remarca de a fi folosit TaskManager.

"Am deschis TaskManagerul si oprit serviciul NNGNAVI2.EXE pentru a putea lucra cu fisierele navigatiei." este scris in tutorialul de la postul #1 dar si in video-ul de prezentare a Supermodd-ului.

Fara suparare, dar nu mi se pare corect a invinui ceva din prima, fara a citi macar corect tutorialul . Pe de alta parte unde ai citit tu ca Supermodd face downgrade la iGO8? Fa te rog copy/paste la text si posteaza-l sa-l citim si noi.

Cand ai Supermodd-ul instalat trebuie oprit nngnavi2.exe, fara Supermodd instalat se opreste nngnavi.exe, asta e singura diferenta, dar e intuitiva.

Eu folosesc mai mult TTCMD decat Supermodd si nu numai eu, chiar multi alti colegi de forum acum folosesc TTCMD cu placere fara probleme. Daca ar fi fost un viciu de procedura am fi stiut si noi. Dar daca la noi functioneaza chiar si fara Supermodd, atunci tu nu ai procedat corect.

Oricum daca spui ca ti-ai rezolvat problema cu un fisier crack-uit si esti multumit asa, e bine oricum. Tot te-a ajutat TTCMD la ceva.

Acum ca ai fisierul crack-uit spune-ne si noua ce ai deblocat in plus la navigatie. Cum te ajuta crackul respectiv.

 

Multa bafta.

 

 

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...