Sari la conținut

Postări Recomandate

Daca nu vedeam mai sus, nu stiam ca exista si astfel am ajuns sa gasesc un utilitar interesant ce il pot folosi acum si colegii nostrii pentru a afla ce abiliteaza o licenta.

Un utilitar iGO License Viewer ce permite vizualizarea continutului fisierelor de licenta (numai fisierele .lyc sunteste suportate) .

1. Dezarhiveaza arhiva.

2. Lanseaza iGOLicenseViewer.exe.

3. Trage licenta dorita in fereastra deschisa.

 

Multumim lui yosicovich si lui navigator pentru acesta.

 

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Salutare @SamsonS, Astazi am stat cam 4-5 ore pe langa masina si am testat tot ce mi-a trecut prin minte. Am inceput cu un test de protejare si instalat dboot 9.1..x , dar din pacate pe versiunea

Am actualizat Super Mod la v4.0 in special optimizat pentru compatibilitatile cu skin-uri dar si reparat cateva probleme. 4.0ª Revizie Super Mod Standard RO 4.0ª Revizia Super Mod Evolution

Posted Images

  • 2 weeks later...

Salutare @SamsonS,

Astazi am stat cam 4-5 ore pe langa masina si am testat tot ce mi-a trecut prin minte.
Am inceput cu un test de protejare si instalat dboot 9.1..x , dar din pacate pe versiunea mea 9.1.3, NU FUNCTIONEAZA. Am incercat de doua ori si nimic. L-am dat afara manual cu TTCMD.
Am testat apoi instalarea unei false versiuni pentru Evolution 5.0.0 cu fisierul upgrade.lgu si a mers perfect. Am incercat sa vad de imi accepta reinstalarea aceleasi versiuni 9.1.3 si a acceptat. Apoi manual din TTCMD am suprascris fisierul cu versiunea corecta fara probleme.
Apoi am inteles ca Supermodd-ul are un "bug" sau e intentionat facut asa. Cand se instaleaza sterge continutul folderului "synctool" si pune el ceva inauntru. Cert e ca merge foarte bine si asa, mai putin amprentarea.
Analizand backup-urile se vede clar. Am pus cu TTCMD inapoi fisierele responsabile ORIGINALE si imediat sa deblocat amprentarea. O problema rezolvata. ?
Mai apoi am verificat cu fisierele originale synctool si hartile adaugate si licentele de rigoare nu vedea cateva optiuni (ex DEM). Am luat fisierul "sync_files.ini" de la Unleashed si imediat s-au deblocat si celelalte optiuni. Amprentarea ruleaza fara probleme si asa. ?
Cred ca acest fisier e independent de versiunea instalata:

 

Sync file ini deblocat

 

Folosind prima amprenta la 9.1.3 updatata cu Naviextras sa o aplic peste sistemul cu sync_files.ini modificat si mi-a dat ca amprenta nu e valida, a sters-o si a refacut-o. Apoi am mers in Naviextras updatat global_cfg, intors la masina si aplicat update-ul. Totul a mers prefect. Am incercat totodata si editarea fisierelor system_A.ini si system_B.ini pentru sunetul "ding" direct pe amprenta inainte de a aplica update-ul pe masina. La verificare cu TTCMD constatat ca nu s-au modificat.
Am incercat modificarea si suprascrierea manuala in TTCMD dar desi suprascrie valorile inauntru raman aceleasi vechi!!! Probabil e de vina md5 ce il insoteste sau altceva.
Am sters fisierul md5 ce insotea global_cfg cu TTCMD si refacut amprenta fara probleme. Deci acele md5 nu conteaza mai tarziu.
Acum cu TTCMD am oprit nngnavi.exe mai intai si manual am sters fisierele harti, poi, buildings, dem, etc 2018 Q1 vechi si adaugat 2018 Q2. Am restartat si totul a fost recunoscut.
Refacut amprenta noua fara probleme.
Acum am sistemul fara probleme. Tot asa inainte.

Deci concluzie:
Conteaza sa ai folderul Synctool integru pentru amprentare. Fisierul ini decide optiunile ce verifica licentele si care sunt updatate.

  • Like 3
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astazi mi-am pierdut aproape toata ziua cautand o solutie cum sa evit cu Supermodd stergerea directorului Synctool. Am inceput a sapa in comenzile Mortscript si in final am obtinut ce vroiam.
Am particularizat Supermodd Evolution numai cu care am putut testa pe masina mea si am scos versiunea 2.1.
Astfel "bug"-ul in aceasta versiune a fost eliminat ba chiar imbunatatit, TTCMD pentru moment l-am trecut in Engleza dar are disponibil si Romana si actualizat cateva mesaje. Fisierul ini de la Unleashed e integrat in arhiva. Am facut sa fie cat mai simplu pentru cei ce nu au cuntostinte vaste de computere.
Aaaaa ... acum se poate face amprenta chiar si cu Supermodd-ul instalat...
As vrea sa fac prima versiune in Engleza pentru mai toti si apoi il voi face si o versiune in Romana.

2.1ª Revision Supermodd Evolution

De data asta am instalat corect si -dboot 9.1..x si functioneaza bine....
Are integrat in WinCE si un TTCMD si utilitare pentru restart unitate. Va poate salva fundul la nevoie.?

Daca aveti deja instalat Supermodd-ul va trebui insa refacute fisierele din Synctool manual prima oara cu TTCMD.

  • Like 3
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Momentan sunt plecat în concediu ajung pe joi acasă. Până atunci nu pot încerca nimic din ce ai postat tu. Abia aștept! 

 

Referitor la încercarea mea de a schimba igo8 în Igo primo în Supermodd am eșuat lamentabil, îmi zice ca SO incompatibil... Am încercat sa rulez salvarea din MediaNav pe un win Ce 6 și mi-a dat aceeași eroare. Oare sistemul de pe MediaNav sa fie ceva customizat maxim încât aplicațiile de win ce 6 nativ sa nu poată rula? 

Editat de SamsonS
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vezi ca sunt aplicatii ce ruleaza numai pe memoria interna si altele configurate sa ruleze de pe card-uri atasate.

Pe de alta parte poate fi si aplicatia dezvoltata sa zicem pentru WinCE 5 si nu e compatibila cu 6. Aici nu bag mana in foc. Sau din nou aplicatia sa fie pentru Android si tu vrei sa o rulezi pe WinCE. Asta sigur nu va merge.

Trebuie sa pornesti cu o aplicatie dezvoltata pentru WinCE si daca poti fi sigur si de pe card extern.

Si eu vreau sa testez cateva versiuni pe niste emulatoare WinCE si imi dau erori la pornire!!!! Mai sap.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

Am incercat ziele astea sa fac update la hartile Medianav-ului Evolution avand versiunea de software 9.1.3. Am urmat procedura oficiala pentru ca masina este noua si beneficiez de cele 3 luni de update gratuit al hartilor. Am remarcat insa (asta e de fapt problema mea) ca versiunea instalata prin update la toate hartile ( am pachet harti Europe) este Q4.2017. Pe forum pe aici am vazut ca sunt si versiuni mai noi ale hartilor cum ar fi Q2.2018. Oare in cazul update-ului gratuit nu se ofera ultima versiune disponibila a hartilor? Daca as incerca un nou update oare acum va face update la ultima versiune? Un update din aproape in aproape adica...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare @andrei_s

De pe la inceputul anului pe Naviextras sunt aceleasi harti 2017 Q4. Ei intotdeauna sunt in urma ce cel putin o jumatate de an, dupa cum vezi si tu acum.

Poti incerca update-uri unul dupa altul, dar nu cred ca vei mai primi ceva. De obicei daca e ceva sa iti updateze ti le da odata, cu exceptia update-ului de OS-firmware ce primeaza intotdeauna. Dar tu esti deja la ultimul ... 9.1.3 si inca nu a aparut un altul.

Incearca si vei vedea. Pe forum gasesti oricum mereu cele mai noi versiuni de harti si incercam sa facem update-ul si gratuit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...