Sari la conținut

Prima revizie Dacia Duster


Postări Recomandate

Salut,

 

Eu am înțeles perfect ce ai vrut să zici!

Am specificat pentru colegul @Kidu, căci tu făceai referire la consumabile iar el se referea la manoperă ...

Totul e bine când se termină cu bine ...

Atât timp cât îți aduci de acasă consumabilele și te lasă să stai lângă mașină totul mi se pare ok!

Manopera este altă poveste ... 

Cui nu- i convine prețul manoperei poate merge în altă parte ...

( eu am coleg care se duce la Roman pentru că ... îi place mai mult acolo ...; preferă să meargă 80 km ...)

 

Stimă!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 430
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe rând: 1. Poți sta lângă mașină, legea îți permite, în cel mai rău caz semnezi pe propria răspundere pentru protecția muncii. 2. 1,6 SCe aka 1,6 16v 114CP aka H4M738 are distribuția pe lan

197.82 fara TVA manopera  544.63 fara TVA piesele Si eu ma asteptam la pret ceva mai mic, dar e ok. Legat de manopera.. fiind singura reprezentanta pe o raza de 50 de KM, cred ca profita de asta

Daca mergi numai pe autostrada in Elvetia e ok sa faci la 15. daca nu, 10k( bine, oficial poti sa mergi si 30k daca masina sta la tine sub 5 ani). am pus eu poze cu filtrele cand mergi PE A3

Posted Images

Săptămâna trecută am făcut prima revizie la 20.000 km - în Irlanda. A costat €180.00, a durat cca 50 min... au schimbat numai uleiul (mi-au zis că e un ulei nou, special?!) și au verificat tot felul de chestii (mi-au dat o foaie bifată cu ce au făcut).

Le-am spus de 2 probleme: prima că tremură mașina în jur de 70, a doua că nu se mai aprind becurile la interior când deschizi portierele și/sau portbagajul. Pentru prima mi-au zis că nu au putut face probă pe șosea, pe motiv că doar ce plouase mai devreme și nu se fac probe pe sosea udă, iar la a doua mi-a zis omul sincer că a uitat, dar să mai trec pe la ei (peste vreo săptămâna, că sunt ocupați).

Sincer, m-am cam dezumflat - dar, asta-i viața! Credeam că numai în România găsești așa ceva... Următorul service îl fac eu în curte, că nu e mare șmecherie... 

Editat de ig2109
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce credeai ca doar in Romania găsești, dar atitudinea de care spui ca ai avut parte e mult sub standardele oricărei reprezentante din România. E umilitor cum s-au comportat. Sa inteleg ca de-acum ar trebui să urmărești nu doar prognoza meteo, ci si horoscopul, sa se alinieze astrele pentru ca cel de la service sa prindă o zi bună iar tu sa fii mai norocos.

Pe de altă parte, prețul e normal. In Italia s-a ajuns la 230 euro pentru o revizie simplă la Duster, în reprezentanta. Iar daca te superi si iti faci singur revizia nu inseamna ca se rezolva si problemele apărute.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa va impartasesc si eu experienta mea cu prima revizie la Duster 1.6 Sce 4x2: am facut revizia la service Dacia Simpotrans Afumati , unde imi faceam reviziile si la fosta masina (Logan). Am cumparat eu absolut toate consumabilele nececesare pentru revizie ( filtru ulei, fitlru aer, filtru polen cu carbon, ulei, garnitura buson baie de ulei) toate originale Dacia, uleiul ales fiind ELF Evolution RN-TECH 5w40 ( probabil o varianta imbunatatita a lui ELF Evolution 900 SXR 5w40).

Cost consumabile : aprox. 350 lei

Cost manopera revizie : aprox 140 lei

Deci costul total al reviziei a fost in jur de 500 lei, un pret decent zic eu fata de ceea ce am vazut ca se vehiculeaza pe aici in conditiile in care am folosit consumabile identice cu cele oferite de reprezentanta sau chiar superioare calitativ (ma refer la ulei si filtru polen cu carbon). Bineinteles ca intotdeauna asist la efectuarea reviziei langa mecanic (cu care lucrez de cativa ani) astfel stiind intotdeauna ce operatii sunt efectuate la masina si eventual ce probleme au aparut.

P.S : Pentru ca sunt client Dacia de peste 10 ani am tras concluzia ca aceasta este pentru mine cea mai rentabila varianta de revizie si nu vad rostul de a da 200 lei in plus la o revizie doar pentru a cumpara consumabile de la reprezentanta cu preturi destul de umflate.

Stima si drumuri bune va urez!

Editat de andrei_s
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg ca doar pe mine m-au fraierit sa pun 10w40. Nu inteleg de ce reprezentantele Dacia nu lucreaza toate dupa acelasi standard. La AMAT Pitesti mi-au pus 10w40 si mi-au spus ca daca aleg altceva (eu am cerul 5w40) o fac pe raspunderea mea.

Inclusiv la 0.9Tce ei pun 10w40.

Editat de BogdanG
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...