Sari la conținut

Duster 2018, Prestige, 1.5 DCI, 110cp, Beige Dune


Postări Recomandate

Posed de vreo 3 saptamani Duster 2018, Prestige, 1.5 DCI, 110cp, Beige Dune, pack piele si navigatie plus optiuni exterior: bullbar, carlig, trepte, protectii plastic la aripi si bandouri. Am aproape 3000km. Cateva impresii:

1) Aspect exterior. Consider ca optionalele de exterior aduc un alt aspect masinii, mi se pare mai "deosebita". Din punctul asta de vedere sunt f multumit. Nu prea imi place accesul la rezervor, mi-ar fi  placut sa fie pe inchiderea centralizata, nu sa folosesc cheia ca la batrana dacie.

2) Interior si medianav. Tapiteria de piele este OK, arata f bine. Nu am sa comentez asupra finisajelor de plastic, pana la urma sunt in regula doar fiind o masina low cost. Spatiu este destul la interior, inclusiv de bagaje in spate. Tavita de sub scaunul din dreapta este un plus. Mi se pare super si spatiul disponibil de pe langa roata de rezerva, in suportul de polistern poti baga multe lucruri. 

Medianavul este OK, partea de audio nu este cea mai stralucita dar "merge". Am folosit la greu navigatia in cei aproape 3000km, este utila dar nu este la zi. Trebuie sa ma interesez daca sunt actualizari, desi ar fi trebuit sa vina cu ele. Pe bluetooth se intelege bine cu telefonul (noname), o singura problema am aici legat de contacte, la unele nu imi vede detaliile contactului, desi in agenda pe telefon le am.

3) Motor, cutie si transmisie. "Motorasul" este destul de elastic si face fata cu succes. Un consum mediu a fost de 4.8, 4.9. Cand sare de 90 km/h mi se pare mai zgomotos, plus ca am sesizat si eu acel sirenaj de la cutie de care vorbeste toata lumea.

In primii 1500 km am respectat recomandarea din carte, am mers max cu 110 fara sa turez excesiv. Dupa am mers ca de obicei, nu prea am tinut cont de recomandarile de schimbat vitezele care mi se par cam fortate la turatii f mici. Schimb intre 2500-3000. In treptele 4 si 5 mi se pare ca trage f bine.

Am sesizat o chestie ciudata la bagarea in viteza pentru plecare de pe loc, uneori se aude un zgomot ca o lovitura. Ma gandesc ca este de la sistemul de ajutor la plecarea in rampa. O sa mai verific asta.

Rapoartele sunt intr-adevar scurte, daca pleci cu 1 de pe loc imediat trebuie sa schimbi superior. Se poate pleca si cu a2a cum recomanda.

Cu 4x4 nu m-am jucat, am testat decat acel "hill descending" si pare OK. Am mers numai in modul Auto.

 

In mare masina este OK, nu este o senzatie, este pe masura pretului. O singura teama am - tabla, cat va rezista. 

Daca aveti intrebari si remarci, nu ezitati . ?

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 50
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si niste poze

Enervant... Medianavul de fapt e enervant de prost facut. In loc sa coste mai mult cu vreo 100 euro dar sa fie cat de cat ceea ce trebuie, l-au lasat asa, primitiv aproape. Piesele muzicale din usb  -

Posed de vreo 3 saptamani Duster 2018, Prestige, 1.5 DCI, 110cp, Beige Dune, pack piele si navigatie plus optiuni exterior: bullbar, carlig, trepte, protectii plastic la aripi si bandouri. Am aproape

Posted Images

Acum 16 ore, Auras a spus:

 

Am sesizat o chestie ciudata la bagarea in viteza pentru plecare de pe loc, uneori se aude un zgomot ca o lovitura. Ma gandesc ca este de la sistemul de ajutor la plecarea in rampa. O sa mai verific asta.

 

 

Am sesizat asta si la al meu si la fel ca tine, m-am gandit la aceeasi posibila cauza.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
46 minutes ago, MAK said:

F.frumos cacaniul asta!Mai au cativa colegi nuanta asta!Sa o stapanesti sanatos!

Mersi. Imi place ca tine la murdarie, nu prea se vede pe ea praful.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva daca oglinzile laterale se pot plia? Am incercat si nu a mers, nu am insistat cand am vazut ca opune rezistenta mare.

Daca este intrebare pentru alt topic se poate muta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum sunt treptele laterale, poate pasi oricine pe ele fara probleme? Mai voia sa stie cineva pe forum cam ce greutate suporta. Bandourile laterale probabil nu mai trebuiau puse. Orice portiera de masina mica se va opri in trepte. Oricum s-ar fi oprit si in praguri.

Frumoasa tapiteria din piele, desi la pretul asta cred ca e mai degraba un inlocuitor. In anumite zile de vara o sa fie cam greu de urcat in masina pentru cineva cu fusta sau cu pantaloni scurti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...