Sari la conținut

Postări Recomandate

@Marian30 Conform semnăturii ai un motor H5F410 (1,2 TCe) injecție directă, motor care nu a avut niciodată GPL din fabrică, singura instalație ok e cea de la Prins iar aia folosește partea de injecție benzină pentru a injecta GPL - s-a mai discutat.

H4D470 (1,0 TCe ) injecție indirectă are GPL din fabrică LandiRenzo, instalația e asemănătoare cu cea de pe H4B410 (0,9 TCe ) pompă electrică de apă separată pentru GPL, etc, etc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 129
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca adresezi a nu stiu cata oara intrebarea asta obositoare si cred ca ai primit n raspunsuri dar tot insisti. Ce fel de raspuns doresti, cel elegant si coafat sau cel sincer? Daca e prima

Măi Mariane,nu prea faci diferente intre multe chestii dar eu nu te.am facut prost sau(nu s.au)  alte apelative..Daca am aruncat cate.o pastilă am zis sa descretim fruntile..Asa si despre bucuresteni

Posted Images

• 9 months later...

Salutare tuturor. Am ajuns cu măgărușul la 34000  Km . Am avut mici probleme cu el: în concediu când eram în Covasna se pare că un șobolan mi-a ros senzorul de ABS de pe dreapta față. Am rezolvat problema la Sf Gheorghe după ce am sunat la Pitești. Am 5 ani garanție. Si mi sau dus pistonasele de la portbagaj schimbate pe garanție și mi-a făcut figuri senzorul de start&stop care la fel trebuie reglat din clc...O seară frumoasă tuturor. 

Link spre post
  • 5 months later...
  • 1 year later...

Bună dimineața!

Am ajuns cu măgărușul la aproape 68000 km . Sun foarte mulțumit de mașină. A ieșit din garanție. Nu am mai avut probleme cu el, i-am pus becuri halogen H7 de la Philips. Luminează o idee mai bine și aș dori să pun full led dar să văd ce banii fac în vară pe lubeniță...

Zi bună tuturor!🙏

Link spre post
  • 3 months later...

Buna Marian, 

Am si eu o intrebare pe care as vrea sa i-o adresez unui proprietar de dacia duster 1.2 tce 4x4. (Defapt daca doresc mai multi sa imi raspunda, chiar va rog frumos!)

Am ocazia sa achiziționez un Duster 2018 1.2 tce 125 hp.E  second hand, rulat circa,  40.000 km pentru 11.000. Ideea e ca include multe extra (bare transversale thule, interior piele, navi, clima, cauciucuri iarna pe jante, etc etc)

Merita? Merita sa iei un Duster 1.2 tce second hand? 

Intreb pentru ca am citit despre problemele masive cu motorul 1.2 tce din perioada 2012-2018.

Voi, cei care ati rulat masina asta ati avut probleme de genu? A mancat ulei? Ati avut nevoie de segmentari, etc?

Va rog detaliați!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...