Sari la conținut

DUSTER 2018 1.6 SCe 4x2


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 159
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trecand micile nemultumiri aratate mai devreme (care tin de orgoliul meu de client discriminat), pana acum sunt super multumit de masina. Motorul este asa cum m-am asteptat, ba chiar mai mult de atat.

Da, e clar ca cine a ales acest motor la ales din orice alt motiv decat consumul, clar :-) Eu unul pur si simplu nu am vrut sa mai aud de turbine... si un motor de marimea celor de pe Twingo chiar n

Oficial, NU se poate ce vrei tu , se poate doar neoficial dar la prima interogare a mașinii intrată în service pe garanție vei avea probleme. Fiind mașină nouă (mai ales dCI cu adblue) , eu m-aș

Posted Images

Salutare ! Detin si eu de cateva zile un Duster Prestige 1.6 4x4 si a venit echipat cu anvelope Bridgestone 17" de vara ca si colegul Gavryel. Fara inscriptii M+S pe ele. Eu unul ma bucur, o sa-i iau anvelope de 16" de iarna si jante de tabla..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut, am ridicat și eu de câteva zile mașina, un Duster 1.6, 4*2, Prestige și a venit cu anvelope all season, marcate M+S, Continental parcă. Casco la Groupama, full, cum mai zicea un coleg mai devreme, mi-a ieșit la 2300 pe an, cică am avut un discount suplimentar că am și apartamentul tot la ei...

Acum mașinii cam nimic de reproșat, mă bucur că am luat benzină, foarte silențios, elastic, nu dă în nas, cel puțin pentru soție este ideal. De consum deocamdată nu mă pot pronunța, dar la un drum de  vreo 150 km, afară din localitate cu Eco a ieșit o medie de 6.5, mers "bătrânește", schimbat în maxim 3000 de ture, cel mult 110.

Keyless-l foarte mișto, dă o senzație suplimentară de comfort, dar pe mine personal mă cam deranjează claxonul la închidere, deși necesar să ști că și-a făcut treaba și mi se pare aria un pic cam restrânsă... Am pățit să se închidă doar că i-am dat roată prin față să ajung la portbagaj, sau să deschid capota... 

Eu am găsit ceva în carte cu pornirea motorului de la distanță, știți ceva detalii? Ce ar trebui în plus, costuri? Ar fi cireașa de pe tort să mai și pornească să se încălzească iarna... 

În rest să auzim doar de bine și km mulți la toată lumea!!! 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Citisem undeva ca daca achizitionezi optionale (din lista pentru fiecare nivel de echipare, inclusiv vopsea metalizata) cei de la Casco (ma refer in special la oferta de la Groupama care este la dealer dar si la alte oferte - Aliantz - sau la alti asiguratori) nu asigura decat masina conform nivelului de echipare respectiv dar fara optionalele alese. La tine cum a fost? Inteleg ca la nivelul de echipare Prestige 1.6 4x2 ai ales card acces maini libere. Ai jante de 17 sau 16 inches?

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Casco e făcut fără opționale, în cazul meu puține, keyless și hărți. Jantele sunt pe 16, nu au putut configura cu jantele pe 17, dar arată foarte bine, chiar mă bucur, am și câștigat 100 euro, alt atuu... anvelopele sunt mai acceptabile.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. La casco asigura valoarea masinii cu tot ce ai luat, de ex la mine varianta prestige, 4x4, +vopsea metalizata, keyless,multiview, senzori unghi mort 18450 euro total, la valoarea asta au asigurat casco. chiar daca eu am platit 17552 euro pe masina. 

2. In manualul de utilizare apare pornirea la distanta, apoi in urmatorul paragraf spune ca functia trebuie activata la un service dacia, dar mai spune ca e in functie de masina. Eu am vorbit la vocea clientului si dna de acolo nu stia exact sa imi raspunda, in general a zis ca nu a auzit la noi in ro de asa ceva, poate la alte dustere in alte tari si a ramas sa intrebe la serviciul tehnic la ei si sa ma sune, va spun si voua ce a zis. Eu nu mi-as face mari sperante, dar incercati sa o porniti asa cum indica in manual, daca nu merge-nu are si nu are :)

3. Mi se pare ca am vazut pe anvelopele mele brdge stone un A/S, o sa ma mai uit o data, o fi insemnand asta AllSeason?

4. Felicitari @Simplu01 @Vlad2018 pt masini si multi km fara incidente

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

Am niste nelamuriri. Cum pot sa aflu daca masin amea are instalat multiplexor? Am MediaNav (instalat optional), dar nu are functia EcoDrive. Mentionez ca MediaNav-ul nu imi afiseaza temperatura exterioara. Este posibil ca sa fie instalat multiplexor, dar Dorel sa uite sa activeze functiile respective?

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...