Sari la conținut

Kidu's Dusty


Postări Recomandate

36 minutes ago, rul said:

Salut..in pachet vin si cele 2 beculete pt lumina de pozitie?Sunt dificil de montat presupun ca este sistemul cu cele 3 cleme?Multumesc anticipat Raul!

Setul asta ce l-am luat eu da, contine si cele doua W5W-uri pentru pozitie. Atentie pentru ca sunt si seturi ce au numai doua H7 insa se specifica clar ce contine pachetul si setul ala e mai ieftin cu cativa lei. Gasesti tu pe emag.ro

H7 e chiar usor de montat-demontat la Duster II, desfaci capacul de protectie din spate, inclini soclul usor intr-o parte si se declipseaza, il scoti cu grija si instalezi noul bec (partea tesita a soclului de la bec in sus, se poate observa si la vechiul bec inainte de demontare), pui capul si asta e tot.

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor si bine v-am gasit, M-am alaturat si eu comunitatii odata cu achizitia unui Duster 2, 1.5 DCI, 110 CP, varianta de echipare Comfort plus Medianav, scaune incalzite, senzori si ca

Ieri am montat folii negre Llumar Lati Ceramic, transparenta 5%. Sunt mult peste toate foliile pe care le-am avut pana acum. Retin 99% din radiatiile UV si 70% din caldura fapt ce se simte foarte tare

Am facut si eu revizia de un an, s-au schimbat filtrele, uleiul, s-au facut operatiunile uzuale reviziei insa in plus de asta mi s-a facut o actualizare la "calculatorul de la servodirectie" in baza u

  • 1 month later...

A mai patit cineva ca la Duster II sa actioneze butonul de incalzire in scaune si sa nu se intample nimic? Nu ma plang aici de faptul ca nu simt incalzirea instant pentru ca merg kilometri buni si nu se simte nimic.

Am impresia ca am un contact imperfect undeva la buton pentru ca "n-o ia din prima" atunci cand este actionat. Dupa cateva incercari porneste insa e frustrant.

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Salut Kidu,

Aceiasi impresie am.avut-o si eu, dar este doar o impresie. Totul functioneaza cum trebuie.

Ideea e ca incalzirea in scaune nu e continua, ci acum inclazeste, dupa se orpesye, iar inclazeste, iar opreste...ca un termostat :)

probabil tu inchizi butonul cand fix incalzeste, iar cand dai drumul, in ciclul lui e pe "pauza".

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ceva probleme tot au fost acolo pana sa o duc joi la reprezentanta. Au desfacut, au verificat si au montat la loc si acum merge cum trebuie.

Nu contest ceea ce spui tu referitor la ciclurile de pornire-oprire insa in momentul cand apesi butonul in pozitia oprit si apoi repornesti incalzirea totul ar trebui sa o ia de la zero, fapt ce la mine nu se intampla.

Ca sa iti dau un exemplu, acum doua saptamani am plecat din Arad spre Straja, incalzirea era pornita dar nu functiona, am uitat de buton pornit si abia la intrarea in Caransebes am simtit ca a pornit rezistenta din senin. Am oprit-o si repornit-o de cateva ori sa vad daca merge insa dupa cateva cicluri din astea nu a mai mers pana sa ajung la ei la reprezentanta. Ei zic ca nu au depistat nimic, probabil o fi fost ceva contact imperfect pe undeva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • dust3radmin changed the title to Kidu's Dusty

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...