Sari la conținut

Kidu's Dusty


Postări Recomandate

Ieri am montat folii negre Llumar Lati Ceramic, transparenta 5%. Sunt mult peste toate foliile pe care le-am avut pana acum. Retin 99% din radiatiile UV si 70% din caldura fapt ce se simte foarte tare dupa ce masina sta expusa in soare o zi intreaga.

mdPC9r9.jpg?1

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 103
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor si bine v-am gasit, M-am alaturat si eu comunitatii odata cu achizitia unui Duster 2, 1.5 DCI, 110 CP, varianta de echipare Comfort plus Medianav, scaune incalzite, senzori si ca

Ieri am montat folii negre Llumar Lati Ceramic, transparenta 5%. Sunt mult peste toate foliile pe care le-am avut pana acum. Retin 99% din radiatiile UV si 70% din caldura fapt ce se simte foarte tare

Am facut si eu revizia de un an, s-au schimbat filtrele, uleiul, s-au facut operatiunile uzuale reviziei insa in plus de asta mi s-a facut o actualizare la "calculatorul de la servodirectie" in baza u

Frumos frumos! Schimba foarte mult masina. Nu te-ai gandit sa schimbi jantele? Eu am acelasi model de jante si m-am cam plictisit de ele.

Pe negru dau foarte bine modelul acela pe 17". 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ba da, cum nu, ala va fi pasul doi cand intentionez sa le pun pe astea, chiar daca sunt pe 16" imi plac mai mult decat cele pe 17" care arata ca niste jante de vehicul selenar folosit de NASA :). In plus la astea pe 16" avantajul e ca nu mai trebuie sa schimb cauciucurile si le pot lua de la planetara, membru aici pe forum.

yIqGqAS.jpg

Pasul 3 va fi dashcam-ul ala integrat in suportul de oglinda.

Am uitat sa mentionez ca am infoliat si farurile si proiectoarele de ceata cu folie speciala de protectie transparenta. Nu se vede nicio diferenta.

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Arata foarte bine, chiar daca eu nu sunt pentru folii. Nu prea agreez sa montez folii pentru ca nici mie nu-mi place atunci cand ala din fata are folii si eu nu pot sa vad ce se intampla in fata lui pentru a putea anticipa . Vorba aia: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

Te rog, da-ne si noua un "scor" (si pentru jante). 'Mesc frumos! 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea sta in picioare in cazul de fata "ce tie nu iti place..." pentru ca la fel de bine in fata ta poate fi un camion, autocar sau orice alta utilitara. Cine e sofer nu ar trebui sa aiba o problema cu asta, in plus de bunul meu privat dispun asa cum consider eu de cuviinta atat timp cat respect legea.
Am ales sa imi pun folii pentru confortul copilului si al familiei, pentru protejarea tapiteriei si nu in ultimul rand pentru intimitate. Puteam sa le iau negre din fabrica insa eu le-am vrut si mai negre.

Foliile au costat 220 Euro (folia+montaj) iar jantele alea le-am gasit pe olx la 1500 RON pentru setul de 4 bucati. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scuza-ma daca nu am reusit sa ma exprim ca sa ma fac inteles! Nu te-am criticat si nici nu te-am condamnat. Mi-am exprimat parerea mea (proprie si personala ?) atat in calitate de pieton, cat si de sofer de 30 ani. Ai dreptate cu camioanele si/sau dubele, dar (ca un contra argument) de regula nu stai prea mult in spatele lor.  Oricum, nu mai conteaza, cert este ca nu imi doream o polemica pe tema asta, ci doar sa-ti spun ca imi place si sa te felicit. Asa cum ai spus si tu, fiecare face ce vrea cu proprietatea lui, desigur in limite legale. Crede-ma ca acelasi argument, "confortul copilului", este cel care m-a determinat in ultimul timp sa reevaluez reticenta in a opta pentru montarea acestor folii si de aceea te-am si intrebat de pret. By the way, unde le-ai montat?

Multumesc!

EDIT

Am vazut ca esti din Arad. Deci, ultima intrebare poti sa o ignori: este nerelavanta (cel putin pentru mine), dar poate este utila pentru ceilalti membri.

 

Editat de Romm3l
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • dust3radmin changed the title to Kidu's Dusty

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...