Sari la conținut

Schimbare distributie, schimbare curea accesorii

Postări Recomandate

Buna ziua, am un duster 1.6 benzina din 2010, anul acesta se fac 8 ani de cand merg cu el si inca nu am schimbat distributia si nici kitul de accesorii. Am 60000 km pe bord. In manualul de intretinere se recomanda la 6 ani sau 120000 km. Dintre cei care ati schimbat, cum arata cureaua de distributie, era uzata? As mai merge pana la 80000 km. Mai e cineva cu duster din 2010 care nu a schimbat distributia?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Probabil încă nu se cunoaște că motoarele k9k euro6 cu adblue seamănă doar cu numele cu k9k euro6: - distribuție specială, nu merge cea de la un k9k euro6  /!\ cod orientativ 130C19462R /!\

Mai stai pe ganduri?Astepti sa se rupa sau ce?

Am schimbat pana la urma distributia, cureaua era in stare foarte bune, cauciucul nu era imbatranit, kitul de accesorii nu l-am schimbat, la fel cureaua de accesorii arata foarte bine.

Posted Images

Eu am schimbat distributia la scurt timp dupa ce l-am cumparat (1.5 dci insa), tot din 2010, in 2017, pe la 80.000km la reprezentanta. Si eu as schimba-o in locul tau cu prima ocazie.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Am schimbat pana la urma distributia, cureaua era in stare foarte bune, cauciucul nu era imbatranit, kitul de accesorii nu l-am schimbat, la fel cureaua de accesorii arata foarte bine.

Link spre post
  • 4 weeks later...

Macar cureaua de accesorii trebuia schimbata...

Cureaua sau chiar chitul de accesorii este aproape tot la fel de  important ca si kitul de distributie.

De ce?

Pentru ca daca se rupe cureaua de accesorii intra intre fulie si capacul de la distributie si distributia sare de la punct.

Totusi pentru 50 lei "te-ai zgarcit la tarate" cum e o vorba in popor.

Link spre post
  • 6 months later...

Salut,

nu stiu daca scriu in rubrica buna.

Am facut distributia la Duster 1,6 16v - 110.000 km - 2014

piese: kit accesorii , colectie distributie,pompa apa

cost manopera 384 fara tva

cost piese 1298 fara tva

P.S. nu vi se pare cam piperate piesele ??? 

pe site-uri de profil(gen autokarma si altele) piesele sunt la jumatate chiar mai putin.

este normal sa ai adaos comercial peste 100%

pe voi cat v-a costat ??

info nesty.png

nesty1.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...