Sari la conținut

'18 Duster 1,5 dCI 4X4 Prestige


Postări Recomandate

800 km, 5.49 litri/100km consumul masurat la pompa, zona Piatra Neamt, oras si imprejurimi.

Butoanele nu s-au blocat niciodata insa computerul de bord s-a resetat singur cam pe la 700 km.

Alte anomalii, de asta data pe hartie:

10iascg.jpg

versus

2useoaq.jpg

vhrc5f.jpg

Ceva batai de cap mi-a dat fixarea firului de la camera auto, deoarece imbinarea plafonului cu parbrizul este aproape perfecta. A fost nevoie de patru maini. Deasemenea, cu greu am gasit un loc unde sa pun un suport pentru telefon. Pe noul bord n-ai loc sa pui aproape nimic.

11blpx2.jpg

 

 

 

 

Editat de Stef13
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 114
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Este vorba de al doilea meu Duster, de data aceasta un model 2018 4WD, motor tip K9K 1.5 dCI 110 cp, cutie de viteze M6, culoare Beige Dune, echipare Prestige la care am adaugat ca optionale BSW (aver

Pune mâna și citește legea DRL-ul e legal, deci nu trebuie să aprind nimic (DRL-ul se aprinde automat la pornirea motorului) Ai senzor de lumină și ploaie, cel de lumină asta face aprinde DRL pe

@Stef13 Se poate comanda creion de retus original Renault care e fix culoarea masinii. Poti sa comanzi din orice reprezentanta Dacia sau Renault, inclusiv service-uri autorizate Dacia.

Posted Images

Cica "beige (noun): a pale sandy yellowish-brown color." Deci treaca-mearga..

De jante nu stiu ce sa spun. Mai sunt colegi cu roti de 17" din fabrica, dar fara sa fie trecute in CIV? Sixteen-ish parca nu ar merge sa-i zica.

 

 

Editat de Stef13
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mersi mult. Am cascat ochii mai bine si m-am lamurit. Anvelopele 215/60 R17 sunt trecute intr-un colt, pe partea cealalta a cartii de identitate, la rubrica "mentiuni". Nu-s obisnuit cu modelul asta nou de CIV. Pe modelul vechi, anvelopele erau trecute toate la aceeasi rubrica.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

O poza.. pleonastica: Duster prafuit

Pleonasm.thumb.jpg.ff06d0c066c30ba853a77e20e54d6d49.jpg

Asadar, sa mai sterg si eu din praf..

5200 km si deocamdata m-as declara foarte multumit de masina, daca n-as pune la socoteala binecunoscutele hibe, blocarea sporadica a TdB si fluieratul ce vine de undeva din zona transmisiei la mers cu viteza constanta si peste 90 km/h.

Comparativ cu modelul anterior este mai atent facuta, mai confortabila, mai stabila, mai usor de condus. Plusurile sunt multe si as mentiona cateva, intr-o ordine aleatorie: climatizarea automata, ergonomia butoanelor, camerele laterale, luminile automate, priza 12V din spate, servodirectia electrica, noile scaune si cotiera. Portierele se inchid frumos, cu un sunet infundat iar hayonul nu mai trebuie trantit, e suficient sa fie lasat sa cada de la circa 20 cm.

Consider sistemul keyless tot un plus dar la Dacia mai trebuie imbunatatit. Fata de cardurile altor masini, inclusiv din grup, cartela de la Duster e ditamai sapunul, mare, urata si incomoda, iar uneori mi s-a intamplat sa apara mesajul "cartela lipsa", desi aceasta se afla in habitaclu. Dar chiar si-asa, nu m-as intoarce la sistemul clasic, cu cheie.

Sistemul de monitorizare al unghiului mort nu incomodeaza, dar nici n-ajuta cum ar trebui s-o faca. Ledurile din oglinzi lumineaza palid iar senzorii cu unde electromagnetice trimit semnale tarzii si de multe ori false. Au ales probabil ce-au gasit mai ieftin, cu scopul doar de a marca o bifa in testele de siguranta.

Raman un pic dezamagit de zgomotul, puterea si elasticitatea motorului 1.5 dci de 110 cp, comparativ cu 1.2 tce. Consumul insa imi place :) : 297 litri in 5129 km, din care circa jumatate extraurban, deci ar veni o medie de 5.8%

Editat de Stef13
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak pinned this topic
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...