Sari la conținut

duster 2 computerul de bord se blocheaza


Postări Recomandate

cred ca , este vreo piesa ceva pe acel tablou de bord  "made in china" care la caldura face urat. , daca pui un parasolar ai sanse sa nu iti faca. ( depinde )

la mine , daca il las in soare cand plec apuc sa schimb o data apoi se blocheaza. astept sa vad trebuie sa existe si o rezolvare. (schimbat tablou :P  )

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 209
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vlade, aruncă te rog gunoiul ăla la mine-n curte 

Eh, gunoi... nici pe departe! Bine ca nu sunt alte probleme mai mari. Eu unul o consider best buy la banii astia, mai ales ca e fabricata la noi in tara. M-am uitat si la alte masini inainte

Nu va fi rechemare. Recall-urile se fac doar cand e amenintata siguranta. Vor remedia problema la prima intrare in service (daca se va rezolva doar din software) sau doar in urma reclamatiei clientulu

Posted Images

Am peste 2000 km de cand nu s-a mai blocat ori resetat de capul lui. Dar cum am mai zis, distanta parcursa nu are nicio relevanta. Odata mi s-a blocat de doua ori in nici 50 km. O sa vedem cand vin caldurile adevarate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi am lasat intentionat masina in soare vreo doua ore, la circa 28 grade afara. La repornire, caldura mare inauntru, iar dupa 20 secunde binenteles ca s-au blocat butoanele din dreapta. Butonul de sus a mai avut initial o tresarire de viata dar a lesinat rapid si el. In trei kilometri pana am ajuns acasa inca nu-si revenisera.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

După ce a stat vreo 2 ore parcat in soare, a ramas blocat pe fereastra cu consumul mediu. Am încercat sa schimb si nu s-a întâmplat nimic, am tinut apasat una din taste si s-a resetat consumul, dar tot blocat a ramas si nu a mai raspuns nici la resetare. Bordul era fierbinte de la soare, dar am observat ca se incalzise mai tare si in zona display-ului c.b., iar în zona indicatoarelor era mai rece.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacia, prin Vocea Clientului sau dealeri, a oferit un raspuns multimii de clienti afectati din care sa reiasa faptul ca problema (de masa) este cunoscuta si este in curs de solutionare, de exemplu, sau fiecare client trebuie realmente sa dovedeasca (greu!) disfunctionalitatea? Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu siguranta e cunoscuta dar o trateaza ca orice corporatisti interesati de limitarea pierderilor. Deci a doua varianta e cea mai apropiata de realitate. Nu-i o problema ce afecteaza siguranta, de aceea nu-s obligati sa faca rechemare in service.

Discutii si la altii:

https://communaute.dacia.fr/forum/DACIA/Duster/ordinateur-de-bord/3385247/188999

http://www.dusterteam.com/viewtopic.php?f=58&t=14837&start=96

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...