Sari la conținut

Postări Recomandate

1. Nu vad de ce ar fi ilegal. Omologarea e pt. pick-up. Suprastructura a fost adaugata ulterior. Masina arata exact ca in poza de mai jos initial (sau dupa ce Romturingia au modificat Dusterul normal).

2. Am altceva planificat in loc de haion. Un fel de Tiregate custom, probabil cu niste panels intre bare, practic tot un haion cu montarea rotii de rezerva in spate.

3. Singurele cabluri care se intind prin suprastructura sunt cele pentru lumina de la haion. In rest, totul e deja izolat.

4. O sa vad exact cum se prezinta sub fibra de sticla. In principiu, invelisul interior al benei (cel negru) acopera marginile laterale - ca in poza de mai jos. Evident, sunt cateva gauri in care au prins fibra de sticla si o bara de sustinere. Daca nu e OK, sigur ca voi pune altceva.

5. Peretele ala despartitor e mai mult o protectie pentru geamul din spate (care e o mizerie si reflecta totul ca o oglinda, trebuie sa pun ceva mat peste). Ea deja are niste tije in spatele geamului (cum se observa in poza de mai jos). Nu prea stiu ce sa zic de frig, nu e ca si cand bena ar fi incalzita sau ceva, nici macar etansa. Am luat masina pe ploaie si era ud ca naiba in bena. Acum e destul de frig afara si nu pot spune ca sunt probleme cu incalzirea in habitaclu. Ba chiar mi se pare ca se incalzeste mai repede, posibil fiind mai putin spatiu. Cu hotii - te referi sa fure ceva din bena? Intentionez sa iau o lada utilitara (probabil tot custom), in rest nu as tine ceva in bena nesupravegheat.

Duster_pickup_6.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

De la ultima postare, s-au adunat cateva modificari: Headache Rack cu plasa metalica. Cutie de aluminiu custom made, vopsita in negru. Snorkel Duster cu cap Safari. LED bar 106 cm.

În sfârșit cu încălțări noi.

Exteriorul e cam gata.

Posted Images

Pentru carat spuneam sa pastrezi suprastructura. Depinde si ce vrei sa faci cu masina in timp. Eu as pune o suprastructura precum cea pentru autocaravane. Daca te uiti pe Google dupa overland camper pick-up o sa gasesti. Dar dupa cum am spus, depinde ce vrei sa faci cu masina in timp.

Sa o folosesti sanatos si fara evenimente neplacute.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intentionez sa o iau la plimbari in afara orasului, inclusiv ceva light offroad, prin vacante. Dar asta dupa ce va fi gata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai maine la o plimbare soft la nord de Bucuresti, ce zici? Mi-ar placea un asemenea Duster as face din el un minicamper doar ca eu ies si cu copilul la plimbare asa ca inca visez la un Oroch din ala dar momentan ce am este perfect.Recomand in bena o cutie metalica prinsa cumva in suruburi in podea unde sa iti depozitezi echipamentul, scule, una alta astfel incat sa o poti lasa in siguranta undeva, ffind cu bena multi ''destepti'' vor incerca sa fure ce nu ai :)

Editat de Caphonne
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, și eu tot la o ladă utilitară mă gândeam, vezi link mai sus. Din păcate mâine nu am cum să ajung, că zbor. Revin în România la vară, când mașina ar trebui să fie gata. În funcție de ce timp voi avea în acea vacanță, ies cu plăcere.

Am atașat 2 poze cu geamul și cu bara de susținere a suprastructurii. Am băgat un deget pe sub fibra de sticlă și capitonajul e tăiat. Acum va trebui să văd ce variantă ar fi mai bună după ce scot suprastructura: reparat marginea cu fibră de sticlă, pus niște bandouri de la alt Pick-up (see găsesc lejer de Logan), făcut alt capitonaj (inclusiv posibilitatea de a vorbi cu Romturingia pentru asta), sau tras o vopsea Raptor dacă sunt mulțumit de tablă. Dar nu pot spune că mă tentează prea mult ultima variantă.

IMG_20180119_130250.jpg

IMG_20180119_130343.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...