Sari la conținut

Duster 2, 1.5dci 4x4


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 67
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

home sweet home!

Va salut pe toti! De azi sunt posesorul unui Duster descris in titlu, versiunea comfort, fara alte extrasuri decat culoarea (deci fara tableta aia  de navigatie si toate cele legate de ea). Sunt

Atunci bine Mak, ph3 sa-i ramana numele, desi nu e numai un facelift, dupa mine! Ce am mai observat: daca rezervorul e umplut aproape pana in gat, in serpentine, la deal, miroase a motorina, dar

Posted Images

Neamtu’ cumpara un Duster din 4 salarii, nu are rost sa o laudati atata. O ia de noua si dupa 3-4 ani o vinde la romani.

Fata de Vitara e net superioara pe offroad, dar mai are mult pana ajunge la nivelul Skoda sau VW.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai petrecut prea mult timp pe vwforum sau de unde ai scos-o pe asta cu skoda si vw? N-a pomenit nimeni despre asa ceva. In primul rand vorbim de minim 10-15 mii de euro diferenta. Si doi la mana, s-ar putea sa supraestimezi salariile nemtilor si sa subestimezi salariile multora dintre noi ;)  Mentalitatea e secretul.

De 6 luni termen de asteptare n-am prea auzit pana acum. Totusi nu-s masini de serie mica, facute artizanal. Eu am dat comanda pe 4 ianuarie si inca n-am primit termen de livrare. Daca la mijlocul lui februarie inca sunt purtat cu vorba, ma retrag si-i strang de gat pana imi recuperez avansul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@Stef13, am petrecut si mai petrect si pe acel forum de prin 2008, nu are rost sa poluam topicul colegului. Poate m-am bagat eu prea tare in seama, dar ma supara chestia cu asteptatul 6 luni (deci e cererea mare). Daca se poate, rog sa stergeti postarea mea  de mai sus  :) 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Confirm cele spuse de Bigfoot. Ieri am uitat ca-s in duster si nu in pajero si am luat-o la deal, prin zapada, prin padure, "drumul" fiind complet troienit, cu locuri cu 40cm inaltime, fara exagerare, gumele stock, LX2-urile alea de vara. M-am urcat pe o cioata ascunsa in zapada cu diamterul de 40cm si inaltime de min 30cm. Am zis ca am rupt masina, a iesit cu spatle fara probleme, nu are nici pe dracu, 160 la nici 10 minute dupa aceea, bineinteles dupa ce i-am dat un jet sa scot zapada din jante. Ma bate gandul sa-i pun LSD pe spate si 2 perechi de cooper AT3!

Sper sa nu citeasca vreun reprezentant ca mi-o scoate din garantie :)) 

Cat despre Suzuki, doar Jimny se pune la offroad, restul e ca.....ncan!

Editat de blindman
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cooper AT3 sunt mai bune decat BF Goodrich KO2?  Am fost si eu in weekend prin noroaie si zapada si s-a comportat neasteptat de bine. A mea are Continental Cross Contact M+S, dar pentru iesit in offroad m-am gandit sa cumpar BF Goodrich.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...