Sari la conținut

Duster 2, 1.5dci 4x4


Postări Recomandate

Va salut pe toti!

De azi sunt posesorul unui Duster descris in titlu, versiunea comfort, fara alte extrasuri decat culoarea (deci fara tableta aia  de navigatie si toate cele legate de ea). Sunt bucuros, normal, dar inca sceptic, daca a fost cea mai buna alegere pentru ca nu am facut decat 15km cu el. Am avut de ales intre un Freelander 2 in garantie inca un an, 2013, 185mkm la 12000euro, un Subaru XV nou (benzinar aspirat de 2l) la 27000 si acest Duster la 17400. Am ales Dusterul dupa ce m-am dat cu toate in test drive. Freelu mi se parea ca tangheaza in afara orasului pe sosele ok si avea dezavantul celor 180mkm, XV e putoare , motorul suna ca la Porsche dar el abia se misca (cuplul este mult prea mic), Dusterul m-a surprins, foarte placut!

Mentionez ca am avut foarte multe masini de toate tipurile si acum conduc un pajero scurt 2.5tdi cu blocanti mecanici (central si spate) pentru offroad, si un Audi A3  2011, 150cp  (cca , ca e mapata) 2.0 TDI deci o sa va pot, sper, da, in timp, informatii comparative, zic eu, interesante.

Primele impresii la condus sunt foarte bune, nu se compara cu Audi-ul, dar nici la ani lumina nu e, in schimb bate Pajero-ul pe asfalt fara probleme! Interiorul e ok, usile se inchid ca la o masina, portbagajul si capota au tampoane din cauciuc reglabile pe inaltime (super idee), pentru a le face sa se inchida fara joc. Am avut Dacii incepand cu 1100, asta e prima care se poate numi masina si nu doar Dacie dpdv comfort. Soundul e de caca, dar nici nu ma asteptam la Bose. Navigatia o fac de pe telefon, deci nu vad rostul monitorului aluia care nu are sistem de operare de nici un fel, e fix un monitor. Scaunele se regleaza mecanic, tre sa fi un pic hotarat, dar e noua masina. Cel al soferului se regleaza si lombar, wow!. Radioul are USB si Jack, super suficient, si deasupra lui e o zona in bord, ca o terasa, cauciucata, pe care poti tine telefonul, super practic. Are scrumiera mobila, cu capac, excelenta, iuhuuuu!

Gume Conti cross contact, nu stiu cum se comporta inca, nu le-am purtat niciodata. Jante otel stilizate care arata bine, au si niste capace care imita blocantii, din plastic. Tapiteria foarte faina, la Prestige e si mai si. Treapta 1, in continuare scurta, pentru offroad, recomandare in cartea masinii de plecare de pe loc drept in a doua!

In general masina arata mai bine decat in poze, e bine legata, nu are tangaj, nu scartaie, e insonorizata suficient, repet, deocamdata sunt placut surprins dar inca in expectativa, deh sa fie asa de bine la asa un pret? Doamne ajuta!

Revin, daca sunteti interesati, daca nu tac!

Stima

Editat de blindman
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 67
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

home sweet home!

Va salut pe toti! De azi sunt posesorul unui Duster descris in titlu, versiunea comfort, fara alte extrasuri decat culoarea (deci fara tableta aia  de navigatie si toate cele legate de ea). Sunt

Atunci bine Mak, ph3 sa-i ramana numele, desi nu e numai un facelift, dupa mine! Ce am mai observat: daca rezervorul e umplut aproape pana in gat, in serpentine, la deal, miroase a motorina, dar

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara nici un fel de probleme. Asteptam feedback in timp. Speram sa nu mai aibe bolile avute de PH2 la lansare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut ,sa inteleg ca ai cumparat noul model ? Sau este versiunea cu facelift ? Am platit si eu astazi noul Duster dar tocmai in Martie sper sa intru in posesia lui...

Editat de Cristy
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...