Sari la conținut

Duster 1.2 tce 125 Cp confort


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 94
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revin cu o părere despre Duster. Wow!!!!. Am mers cu el la un drum spre București să îi fac test drive la viteza și mi-a plăcut.La întoarcere am dat de un trafic oprit complet datorita unui accident î

@dragosb, cred ca @dancolt79 stie foarte bine ca 1.2 Tce nu are DPF (cred ca are EGR, dar s-ar putea sa ma insel, nu sunt de specialitate). @dancolt79 se referea la faptul ca nu a ales diesel-ul

A ajuns in sfârșit. Mâine scriu câteva impresii. După rodaj un review-uri sper eu lămuritor pt cei ce caută informații despre el.

Posted Images

Buna ziua : Am facut azi un test drive cu suzuki vitara spirit 19.000 pret 1.6 benzina si iata cu ce impresii am ramas

Minusuri: mai ingust in habitaclu, portbagaj mai inalt dar mult mai mic la spatiul podelei, nu am vazut  roata de rezerva, este mult mai lent la apasarea pedalei de acceleratie, ajunge mult mai greu sa traga, buzunare pe portiere ceva mai mici, nu ai cup holdere pentru pasagerii din spate nu am vazut priza pentru acestia dar e posibil ca asta sa imi fi zburat si totusi sa fie acolo. Joystickul de reglare a oglinzilor merge mai greut , oglinzile ceva mai mici fara mijloace de ancorare in portbagaj, plasticele de interior mai aspre, lipsa cotierei, torpedou ceva mai mic lipsa sertarasului de sub scaun, retinere in fata poate ceva mai buna.

Plusuri: Mai inchegat jante aluminiu, roti pe 17 inchi, plafonul interior mai bine prins, pe portiere exista si material textil, tapioterie piele volan imbracat in piele geamuri cu folie, cup holdere mai bine pozitionate pentru cei din fata , clima cu putere de racire muult mai buna sistemul multimedia arata mult mai bine glossy si rezolutie muuult mai buna

Per total depinde ce vrei, nu gresesti cu nici unul din ele

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multe din plusurile mentionate sunt si pe varianta prestige de la duster la 19000 e apoape full mai putin piele si vopsea cel putin asa a fost in cazul meu. 

Acum am inteles ca sau schimbat preturile.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Plusuri: Mai inchegat jante aluminiu, roti pe 17 inchi, plafonul interior mai bine prins, pe portiere exista si material textil, tapioterie piele volan imbracat in piele geamuri cu folie, cup holdere mai bine pozitionate pentru cei din fata , clima cu putere de racire muult mai buna sistemul multimedia arata mult mai bine glossy si rezolutie muuult mai buna"

 

Nu prea inteleg cum e cu plusurile astea.. Roti de 17" sunt deja la Prestige. La fel si volan din piele, geamuri spate si luneta inchise la culoare. Plafonul noului Duster este nu bine, ci cumplit de bine prins, cu lufturi extrem de mici la intalnirea cu parbrizul si cu plasticele care acopera stalpii. Cu greu am reusit sa bag un fir pentru camera. Nu stiu cum e varianta manuala, dar climatizarea automata la Duster este absolut fara repros, comparabila cu cea de pe masini de doua ori mai scumpe. Pe cei care inca nu s-au hotarat la optionale ii sfatuiesc sa nu renunte la asa ceva.

 

Editat de Stef13
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Plusurile de pe Suzuki sunt plusuri găsite pe prestige insa la benzină 1.2 nu avem decât confort. Așa că acest comparativ își păstrează motivația, benzina versus benzina. Mai exact nivel similar prestige 1.6 Suzuki cu nivel confort 1.2 Dacia. Și da, în acest caz Suzuki arată mai bine, răcește mai bine se mișcă mult mai prost și e mai mic. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gasesti Prestige 1.2 tce in Germania daca tot vrei musai. Comparam nivelurile de echipare si dotarile, nu motoarele. Minim de la Suzuki cu minim de la Duster. Maxim de la Suzuki cu maxim de la Duster.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 5 months later...
On 08/05/2018 at 22:58, HAIDUC said:

Am fost astazi la dealer pentru a-mi lua cartea de identitate a masinii si am aflat ca,indiferent de model,Duster-ul s-a scumpit cu 200 euro din cauza inflatiei si/sau a maririi salariilor celor ce lucreaza la fabrica Dacia,iar un coleg de-al meu care isi achizitioneaza Duster va primi masina cel putin peste 3 luni,fata de 3sapt.-1 luna jum.cum era initial anuntat,acest lucru se datoreaza comenzilor mari.Este bine pentru economia Romaniei si rau pentru colegul meu.:D

s-a scumpit dusterul din cauza maririi salariilor angajatilor uzinei? ceva mai stupid nu am mai  auzit demult

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...