Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare Mak.Eu ma apropii de 2000 km si ce nu stiu sigur este faptul ca nimeni nu a reusit sa ma lamureasca ce cantitate de AdBlue a fost in rezervor la ridicarea masinii.Anticipez ca in doua, trei saptamani o sa apara cineva care are nevoie de completare.Nu stiu cei de la Dacia ce marca folosesc.Stie cineva?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Nu cred ca contează marca la adblue. La benzinăria MOL am văzut cel mai ieftin preț la canistra de 10 litri, în jur de 55-60 lei, sau mai sunt benzinării prin tara care au pompă de Adblue, dar cam puține. 

Link spre post

S-au aliniat planetele si am reusit sa intru in posesia masinii.

Apropos de AdBlue, am fost sfatuit sa am la mine un bidon de 2 litri sau cat gasesc si sa il car in portbagaj, nimeni nu a fost informat (aici ma refer la dealerii din zona mea) despre ce cantitate se afla in rezervor.

Mai departe ne vedem pe Dusterul Meu!

• Like 1
Link spre post

Jad sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.Drumuri bune!

Se pare ca niciun dealer nu stie .....ce si cum.

Editat de GeoC11
Link spre post

Prima averitzare pentru reumplerea cu AddBlue se face cu 2400 km inainte de terminarea lui. Asa scrie in carte. Eu am 1100 km si nu-mi arata nimic. In meniul computerului de bord imi scrie Nivel addblue corect, sau cam asa ceva.

Link spre post
29 minutes ago, cbogdy said:

Prima averitzare pentru reumplerea cu AddBlue se face cu 2400 km inainte de terminarea lui. Asa scrie in carte. Eu am 1100 km si nu-mi arata nimic. In meniul computerului de bord imi scrie Nivel addblue corect, sau cam asa ceva.

Salut,

Unde iti apare mai exact acest mesaj, in meniul in care navighezi initial? Gen consum mediu/instant, distanta parcursa, etc. sau in alt meniu? Eu am tot Blue dCi dar nu am nici un astfel de mesaj.

Link spre post

Salut,

Pentru montare aparatori noroi fata/spate, pretul in service AutoCobalcescu (splaiul unirii) este 200 de ron.

Sunt programat miercuri.

La 20.09.2018 la 8:37, AdrianLess a spus:

De curand am cumparat si eu un Duster, am.preluat-o de la dealer pe 14 septembrie, dar in fisa de predare era trecuta data de 31 august. Probabil ca sa se "acopere". Masina fiind luata pe leasing de inmatriculare se ocupa ei. Pana aseara nici nu imi puneam problema neinmatricularii, dar incep sa intreb si eu stanga-dreapta. Mi se pare absurd sa vinzi masini si sa nu le poti inmatricula. Ar fi fost ok sa acrode 3 luni pt inmatriculare la.toate masinile vandute pana la 31 august. Sau sa se fi oprit cu vanzarea la 31 Mai.

Salut! Dupa cateva telefoane pe la dealer si drpciv, am inteles ca exista o intelegere pentru a se inmatricula aceste masini, vandute pana la 31august2018, bazata pe seria masinii. Exista insa posibilitatea pentru un drum pana la RAR, pentru a nota diferite aspecte pe CIV. 

Va anunt cum decurge inmatricularea.

Salutare!

Pentru mine inmatricularea a fost foarte rapida si fara efort. Masina fiind luata prin RCI Leasing, ei s-au ocupat de inmatriculare. Eu doar am asteptat placutele. Din ce am inteles si cei cu masinile neimatriculate pana la 31 august le pot inamtricula cu siguranta. Se noteaza diferite aspecte pe CIV.

Bafta tuturor!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...