Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu în luna august am fost abordat de Dacia respectiv de dealer (Meridian Nord) să mă grăbesc cu înmatricularea pentru a evita această situație. Pe d-voastră nu v-a sunat nimeni?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Mie mi-a venit cartea mașinii pe 3 septembrie. Dealer-ul a spus ca nu vor fii probleme. Dar se pare ca sunt. Am dat un email la dacia . Sa vedem ce se mai întâmplă. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg de ce iti expira numerele in cateva zile? Autorizatia provizorie e valabila 90 zile. Eu am ridicat masina pe 19 iulie iar autorizatia era valabila pana la mijlocul lui octombrie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema nu cred ca este faptul ca ii expira numere rosii, ci ca nu poate inmatricula masina. Te-am intrebat cand ai cumparat masina (adica momentul la care se considera incheiata vanzarea) pentru ca incepand cu 01 septembrie nu mai aveau voie sa vanda maisni care nu erau omologate conform noului standard. Din pacate, la tine s-a intamplat o mare mizerie (cu intentie sau fara, nu are importanta). Cert este ca din punct de vedere legal ei au respectat normele. Din punct de vedere moral, (faptul ca nu aveai cum sa faci inmatricularea pana pe 30 august, este o alta discutie. Ai primit explicatii cu privire la faptul ca ti-a venit cartea masinii asa tarziu? Eu cred ca a existat acest delay tocmai pentru ca trebuia sa apara in carte ca masina este Euro6 conform noului standard.Toate masinile vandute dupa 30 august trebuie sa fie omologate conform noului standard. 

Editat de Romm3l
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Numere rosii am pe 30 de zile. Vânzarea ei a fost făcuta pe 14 august iar eu am ridicat-o pe 23. Problema e ca mă plimb de la inmatriculari la dealer (de la ana la caiafa) degeaba. Probabil voi mai putea scoate numere roșii da nu vreau. Ăsta de la inmatriculari mi-au luat banii pt inmatriculare deja. Pe mine mă oftica faptul ca am fost prostit și nu am fost anunțat înaintea cumpărării ce mă așteaptă ca Îți dai seama ca nu mai luam , mai asteaptam o luna și luam modelul nou. Am întrebat înainte sa o comand dacă vor fii probleme iar dealerul mi-a spus bineînțeles ca nu va fii nici un fel de problema.

Încep sa regret ca am ales dealerul din Constanța.  Pentru o mașină de pe stoc am stat o luna sa o ridic. Dacă nu se întârzia atât nu era nici o problema. Dar asta e românia , nu dai spaga nu primești nimic. 

Editat de Juliano
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...