Sari la conținut

Postări Recomandate

Cum faci daca vrei sa inchizi masina fara sa activezi alarma? Ma refer la situatia in care parchezi ocazional intr-un loc in care nu vrei sa se declanseze alarma (accidental).

Cred ca te referi la protectia volumetrica (interiorul masinii) + portiere, hayon si capota motor. Protectia perimetrala sesizeaza cand cineva se apropie de masina (fara sa o atinga) - nu este ilegal sa te apropii de o masina! De ce contine 2 senzori de miscare pentru interior? De ce trebuie intrerupator pentru capota? Nu se poate utiliza intrerupatorul de la stop-start? Am vazut de multe ori cum senzorul de vibratii declanseaza (total sau partial) cand sunt tunete sau chiar cand trec motociclete, asa ca mai bine fara.

Stiu pe cineva caruia i-au furat prima data capacele de la roti (toate 4) si a doua oara stergatoarele (cu tot bratul, le-a desfacut cu cheia). In ambele cazuri alarma (senzorul de vibratii) a pornit (dar secventa scurta, pre-avertizare). Prima data a zis ca a pornit accidental alarma (s-a mai intamplat de mai multe ori) iar a doua oara a zis la fel (afara era ploaie si furtuna). Masina parcata in fata blocului sub copaci (vegetatie abundenta). Practic masina nu se vede de la fereastra desi distanta este mica. Strada e luminata bine (teoretic) dar vegetatia copacilor obtureaza mult lumina. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Ai dreptate! cu alarma asta imi pot fura rotile si sa vandalizeze masina fara vreun semnal! Cei de la Dacia interpreteaza gresit protectia perimetrala, in sensul ca dse refera doar la deschiderea usilor. despre dezactivare nu poate fi vorba decat din operatiile inverse activarii, comanda fiind din telecomanda cheii. Nu am gasit nimic in manual in acest sens. Este vorba doar de conectarea modulului alarmei la computerul de bord, care are si functie de emitere semnale sonore (nu mi-au montat "goarna"). 2 senzori de miscare sunt montati pe stalpii fata in habitaclu ca sa te alarmeze eventual daca ai uitat pisica sau copilul in masina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am semnalat la Vocea Clientului faptul ca modelul de alarma (singurul) prezentat, atat pe site-ul Dacia la sectiunea Accesorii, cat si in brosura cu accesorii Duster 2018, comercializat si montat in service-urile Dacia, nu corespunde specificatiilor. (nu asigura protectie perimetrica!!!)

Alarma – Directie pe partea stanga

735 Lei TVA inclus * (1)

*Fara montaj

Referinta 8201701595

Descriere

Vehicule compatibile: Duster 2018

Esential pentru siguranta si linistea dvs., impiedica tentativele de furt asupra vehiculului si a oricaror obiecte din interiorul habitaclului. Datorita protectiei perimetrice si volumetrice, aceasta detecteaza orice act de deschidere, intruziune sau miscare in zona de incarcare.

Compatibil cu directia pe partea stanga

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 17.04.2018 at 16:14, Razvan75 said:

Teroretic doar dealerul te pote lamuri exact cum este.

Eu am cumparat tot prin programul rabla dar am avut masina de casat.

Pasi pana acum au fost urmatorii:

- dealerul m-a contactat in prima faza pentru actele premergatoare programului rabla (certificat fiscal si copii legalizate dupa carte si talon)

- dupa inscrierea in program (de catre dealer) acetsta ma contactat pentru casarea masini

- dupa casare am predat la dealer certificatul de distrugere original si certificatul de radiere.

Acum sunt in asteptare. Din cate stiu eu teoretic reducerea se face la final (atunci cand din valoarea finala pe care trebuie sa o achiti trebuie sa ti se scada si avansul).

Te tin la curent cand mai stiu alte detalii. Din cate mi-a spus dealerul la mine termenul de livrare al masini este 10 mai. Dealerul este Dacoserv militari.

Salut. Cat a durat din momentul predării certificatului de distrugere pana în momentul ridicării mașinii?  Eu am luat o varianta care era deja pe stoc , dealer-ul promitandu-mi ca în 10 zile am mașină.  Acum stau de o luna și încă nu am un răspuns clar de la el. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Ce parere aveți? Ambele mașini, Duster 2018, cu același nivel de echipare, Prestige, senzorii montati de fabrică (in dotarea standard), același preț, dar la masina bleu senzorii nu sunt vopsiti. Explicații de genul "e culoare închisă și nu se vede" sau "așa sunt toate" nu țin.

P_20180808_081937.jpg

P_20180808_081908.jpg

Editat de Chucky
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este posibil ca un nivel de echipare sa aiba anumite particularitati pentru unele culori. Spre exemplu Logan ph2 Laureate avea bara fata si spate vopsite in culoarea caroseriei, mai putin masinile vopsite galben din fabrica care le aveau nevopsite, ca la nivelul de baza Ambiance. Ulterior culoarea galben a fost exclusa din oferta. Asa ca vezi daca gasesti Prestige Blue Navy cu senzorii vopsiti ca in fotografia cu Duster Orange dupa care eventual poti spune ca este o problema. De ce eventual? Pentru ca pot aparea diferente si in functie de data fabricatiei. Un Duster Prestige fabricat in iulie 2018 nu este musai sa fie absolut identic cu un Duster Prestige fabricat in martie 2018, chiar daca sa zicem ca pretul nu e modificat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...