Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu am vazut sute de Duster ph1 si ph2 dintre care doar 3-4 nivelul de baza (erau usor de recunoscut deoarece nu aveau barele de pavilion).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

M-am referit la generatiile anterioare ph1 (fara faruri de zi) si ph2 (becuri clasice pt lumina de zi). Ambele variante nu au bare in echiparea de baza.

Generatia actuala (ph3, cu led-uri) are bare si la versiunea de baza (defapt este versiunea intermediara, varianta cheala nu se mai comercializeaza in Romania - in varianta cheala tot fara bare este).

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 9 ore, abc a spus:

Salutare. Zilele trecute am fost sa văd noul Duster în vederea achiziționării unuia în viitorul apropiat.As avea câteva nelămuriri. Bancheta îmi pare prea mica și cam rigida fata de logan (am făcut proba cu ce era expus în showroom), dacă la varianta confort nu pot opta pt  geamuri colorate pot pune folie omologată fără a afecta garanția? Diferența între 90 și 110cp la dci se simte la.drum? Se pot monta ulterior jante oem pe 17? Cele cu care vine versiunea confort vreau sa le fac de iarna.În afară de oferta actuala ați mai beneficiat de ceva??? Mie mi-au făcut o oferta la 15.000 cu varianta confort + navigație , keyless .+ 92euro pachetul legislativ.

 

 

Editat de Juliano
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 10 ore, abc a spus:

Este versiunea de 90cp. Am predat și actele pt. rabla (etapa 2). Mașină costa 15.000 din care se va scadea rabla . Agentul a spus ca posibil august sa vina suplimentarile.  

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pret bun raportat la dotari. Folie pui cu 4-500 lei cu garantie 7 sau 10 ani. Diferenta de CP se simte doar daca mergi cu masina incarcata si ci cu AC-ul pornit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumesc de răspuns. Totuși nedumerirea am avut-o pe bancheta din spate. Îmi pare prea mica și rigida. Scaunele din fata sunt ok, spațiu destul intre scaunul șoferului și cel din spate. Deși am 1.87 dupa reglarea scaunului rămâne loc și în spate , garda la sol f inalta - pt. România e exact ce trebuie. Totuși rămâne loc de mai bine, dar.prețul reflecta calitatea.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...