Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Gata...de Vineri il am, pana la ora asta am deja 500km facuti. Versiunea Prestige cu ceva optiuni (protectii plastice, bullbar, treapta, carlig), 1.5 motorina, 4x4, piele. In general impresia este buna,  despre aspect si dotari nu am ce comenta, chiar imi place. Am incercat sa tin cont de recomandarile din carte, ca primii 1500km sa nu depasesti 130km/h sau super turata.

Este intr-adevar diferenta la cutia de viteze cu rapoartele f mici. De fapt fiecare viteza este -1 la o cutie normala. Ce mi se pare ciudat este ca imi recomanda schimburile pe treapta mai mare la viteze f mici, de ajungi cu a 6a (care e a 5a la o cutie mai normala) la 70km/h. Cam ciudat, simt ca nu sunt 100% acomodat cu treaba asta, prin oras sa tot mesteci la viteze.

Alta impresie este legata de zgomot, pana in 100 km/h este in  regula, pe  la 110/115 (mai mult nu am dat) parca se aude un fel de suierat/fluierat, nu imi dau seama daca este de la trenul de rulare sau circulatia aerului, forma caroseriei nu este cea mai aerodinamica. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai citeste atent ce este cu acel zgomot,fluierat..Ceva legat de sirenajul cutiei de viteze.Sa observi daca si la tine se blocheaza CB..Mai gasesti pe parcurs cateva "bubite"..

Editat de MAK
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La versiunea 4x2 acel sirenaj nu este de la cutia de viteze ci de la rulajul rotilor din spate, probabil rulmentii. Verificati si la 4x4. In momentul in care apare sirenajul scoateti din viteza si lasati sa ruleze la liber sa vedeti daca se aude la fel.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce dracu, omul are 4x4 si tu vorbesti de 4x2?. La 4x2 nu a zis nimeni de sirenaj. De unde ai scos fluierat de la rulmenti?Mai ales la o masina cu 500 km.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@Romm3l ziceam ca si la 4x2 apare acel zgomot (sau n-am voie!) la rulare (sirenaj) de la rotile din spate nu de la cutie, avand in vedere ca rula la liber, iar altceva ce ar putea sa sune in timpul rularii ar fi doar rulmentii sau intra in rezonanta ceva pe acolo si scoate acest sunet! 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...