Sari la conținut

Postări Recomandate

În luna august sunt în remont, asta fac toate societățile de producție care se respectă, și eu când lucram la Daewoo nu puteam să-mi iau CO în luna august pentru că intra fabrica în remont și lucram la serv. intreținere utilaje de interior ( camioane, tractoare, motostivuitoare, mașini de spălat interior cu combustie internă plus gigantul stivuitor Fantuzi), o acțiune care durează cam 2 luni, se fac necesare de piese din luna iulie și până la sfârșitul lunii august, toate utilajele trebuie să funcționeze la capacitate 100% dacă nu, este nasol de tot.....cel puțin așa era acum 18 ani în urmă la Daewoo.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Buna ziua!

Sunt interesat de achizitia unui Duster in viitorul apropiat si as vrea sa va cer cateva sfaturi/opinii. In primul rand, as vrea ca viitoarea mea masina sa fie pe benzina 4x2. Nu am pretentii de offroad si nici nu fac foarte multi km pe an pentru a justifica un diesel (plus trendul anti-diesel). Ce parere aveti de motorul 1.6 SCe 115cp pe noul Duster? Din datele tehnice nu pare atat de rau: consum 8L/100km in oras pe noul standard WLTP (banuiesc ca real ar fi in jur de 10L la suta). De asemenea, mai exista update-uri legate de motorizarea 1.3TCe?

Sistemul MediaNav suporta comenzi vocale prin Siri? Existau zvonuri pe la inceputul anului ca vor dezvolta un nou infotainment cu Apple Carplay si Android Auto integrat, dar n-am mai auzit nicio veste..

Multumesc anticipat

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@HoriaSi eu sunt in asteptarea noului motor 1.3 Tce, tot cu o configuratie 4x2 in echiparea Prestige. Motivele pentru care vreau aceasta configuratie sunt identice cu ale tale: km putini pe an, majoritatea in oras + ceva offroad de vacanta si in oras :D. Parerea mea bazata pe toate zvonurile de pana acum e ca cel tarziu prin septembrie se va putea comanda 1.3 Tce. Eu mai am rabdare si sper ca anul asta sa pot conduce noua jucarie :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@Horia Depinde ce iti doresti! Sunt persoane care fix in urma cu un an au amanat cumpararea unui Duster deoarece au decis sa astepte modelul nou. Acum cand avem noul model intarzie achizitia deoarece asteapta motorul de 1.3 si noul sistem medianav. Probabil ca la anul le vom avea pe amandoua dar atunci se va vorbi de noua norma de poluare euro 7 sau poate de altceva si unii oameni vor continua sa mai astepte... Mie imi place 1.6 si prefer sa cumpar un motor de generatie mai veche.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar la noul standard de emisii euro 7 nu ma gandisem. Voi cauta un dealer in buc cu duster de test drive pe benzina 1.6 si voi lua decizia dupa.

Va multumesc pentru raspunsuri!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Euro 7 nu a fost luat inca in discute in UE, deci nu s-a hotarat un an cand ar putea intra in vigoare. Se speculeaza, ca probabil se va introduce in perioada 2021-2023. Deci mai dureaza ceva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...