Sari la conținut

Postări Recomandate

Se pare ca Idan a primit un termen mai mic de 1, 5 luni pana la livrare, probabil versiunea de 90 CP este mai putin ceruta la export si intern. Eu trebuie sa ma duc pe la Dacia sa vad ce termen de livrare am primit, ca daca stau sa ma sune stau mult si bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Buna ziua!

Am fost sunat de firma de leasing ca masina a fost platita integral si urmeaza sa ajunga la dealer in urmatoarele 2 zile unde ma voi duce sa o ridic.

Abia astept, daca se respecta ce mi sa spus timpul de asteptare a fost de 2 luni, respectiv februarie si martie.

Avans 5% platit pe 2 februarie pentru a intra masina in fabricatie, si a fi alocat o serie de sasiu , iar pe 20 martie am achitat catre leasing avansu  lor si mi sau intors cei 5% achitati catre dacia.

Va voi tine la curent, am sa revin cu detali cand voi prelua masina.

Toate cele bune.  

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vorbit cu cei de la Pitesti , comanda data in 15 martie ridicare maxim 10-15 mai. Probabil si mai repede tinand cont ca sunt la 60 km de locul de nastere al Dusterului!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da 1.5 dci 110 cp 4x2. Benzinarele nu se incadreaza la rabla au CO2 peste 130. As fi comandat 1.6 si sa ii pun GPL ca iesi mai ieftin decat pe motorina.

 

P.S. Am vazut ca pe configuratorul Dacia ai doar optiunea 1.6 SCe Esential. Poate e defect configuratorul sau asa o fi oferta?

Editat de xxfiles
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am achitat pe 13.03.2018 acontul si am depus actele pt program rabla- 1.5 dci edc. Pana in prezent nu am fost contactat de reprezentantul de la dacia. Mi se pare prea lunga perioada pt validarea programului rabla. Luni 26.03. am sunat dealerul si nu avea inca validarea, urmand sa fiu contactat cand se aproba. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...