Sari la conținut

Postări Recomandate

Atentie, tabloul de bord nu este color, doar are afisaj grafic, in loc de static.

Atasez poze cu ele.

tdb1.jpg.012b7526b010becb0613197cbb9f8fff.jpg

 

tdb2.jpg.a851235d21fb1ce1d96e06b44dbb05c8.jpg

Cupoanele se pot tranzactiona, pe autoritati le intereseaza sa scape de rable.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Bună dimineața

Sunt italiană cu soția românească

Am cumpărat noul Duster pe 21 decembrie 2017
Modelul Prestige 4x4 1.5 dCi 110 CP și nu a sosit încă.

20.800 euro cu diverse accesorii.

Printre altele, este al treilea nostru Dacia
Ceea ce nu-mi place este că în faza contractată, vânzătorul sa lăudat , că în câteva zile am fi dat data de livrare sigură a mașinii.
9-10 martie 2018
Despre ce mi sa spus că l-am vândut pe vechiul Duster și acum suntem pe jos, mașină nu a venit încă.
Ceea ce îmi place mai puțin este faptul că în Italia există deja mulți Duster noi,   timpul de livrare este de 30 de zile.

Nu știu de ce aceste diferențe, banii sunt bani atât aici, cât și acolo.

banii sunt bani atât aici, cât și acolo

Angelo

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Eu am dat comanda pe 3 ianuarie iar pe 14 martie m-au anuntat ca masina a ajuns (Duster Prestige 1.5). Inca nu am ridicat-o fiindca nu sunt in tara. 

Probabil va trebui sa ajunga si a ta zilele astea. Intre Craciun si Anul Nou nu s-a lucrat. Abbia ancora un po' di pazienza. 

  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salut, eu locuiesc in Germania. Am comandat 1.5 dci Prestige pe 12 Ianuarie si soseste la sfarsitul lui Mai.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cam mult se asteapta in Germania. Eu am renuntat la pachetul look si am adaugat media nav si volan din piele plus jante pe 16 Cyclade. Stie cineva daca media nav este acelasi de pe Dusterul vechi? Sunt sanse a modifice versiunea de media nav pana in vara? Arata cam simplist dar daca nu se poate avea computer de bord cu mai multe functii fara navigatie , am facut un sacrificiu si l-am comandat, desi vroiam o navigatie cu android aftermarket.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La modelul 1.6 sce se poate pune GPL in "fabrica"?

Daca se pune la un dealer autorizat se pierde garantia?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@xxfiles Sistemul media este preluat de la generatia anterioara a Duster-ului. Oficial Dacia nu a facut niciun anunt privind o eventuala inlocuiere a acestuia. Zvonuri sunt ca o sa apara un sistem cu ecran mai mare, dar sunt doar zvonuri. Cel mai devreme o sa avem asa ceva pana in decembrie 2018 sau poate mai tarziu impreuna cu noi motorizari sau noi combinatii de actuale motorizari cu actuale nivele de echipare (Prestige + benzina) sau la facelift (peste cativa anisori).

@Mihaii In Romania nu se comercializeaza deocamdata varianta cu GPL. Daca montezi after market pierzi garantia chiar daca operatia se face intr-un service autorizat.

Editat de abc
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Duster a oglindit motoarele de pe Captur intr-o oarece masura, asa ca prezenta lui 1.33 TCe nu va fi o surpriza mare, totul se rezuma la timp si intentiile Dacia/Renault sa echipeze masina.

 

Eu, azi, ma gandeam ca ar fi fost faina o editie limatata pentru Romania numita Centenar care sa ofere clima, keyless si navigatie in standard pe Comfort cu un set de jante pe 17, ceva special, diferit de prestige si cu un sticker specific, gen seria 10 de la Logan. Toate la un pret mai redus, gen o serie SL si in cantitate limitata, sa zicem 100 de bucati, fix cate au fost seria One.

 

Pe langa Centenar ar fi fost o idee de editie Jibuleu pentru sarbatorirea a 50 de ani de productie a autoturismelor Dacia.

Editat de connectorxp
  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...