Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut,de ceva timp ma tot uit si configurez dacia duster 2...caut varianta laureate cu tot ce se poate pune pe ea,intrebarea mea este: care este diferenta intre laureate si sl explorer, am vazut ca la explorer vine cu pachet standard,dar nu reusesc sa imi dau seama ce este diferit fata de laureate mai ales ca este o diferenta de pret... laureate 4x4 1.5 a iesit undeva la 18,700 si sl explorer 16,650€... Multumesc

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

SL Explorer este Laureate cu niste accesorii in plus (navi, cruise control, pack look, pack adventure, probabil camera si senzori de parcare) si cu niste elemente particulare de design, totul la un pret mai mic, ca pentru final de serie PH2.

  • Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

Eu am luat Explorer dar cu banii jos.
Am preferat un credit de nevoi personale in locul unui leasin si asta pentru ca pe leasing ai RCA/CASCO la un pret mai mare.
La credit de nevoi personale am prins o dobanda foarte buna si nu a mai fost nevoie de avans. Au trimis masina din Pitesti in Bucuresti cand le-am dat dovada platii pe email (stiu, am riscat putin sa fac plata integral inainte sa am masina in curte la dealer...dar am avut noroc ca a ajuns intreaga:D ).

Vezi daca merge varianta cu credit de nevoi personale, merita mai mult decat un leasing (din punctul meu de vedere).

Succes!

P.S.: Sa pui poze dupa ce iti iei masina!:D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot s-a adus vorba de finantare (desi colegul nu a mentionat asta express), as vrea sa amintesc ca mai exista si optiunea de credit auto, cu o dobanda mai buna ca la cel de nevoi personale (pentru ca e credit garantat cu bunul cumparat - se depune CI in original la banca, se inscrie masina in ceva carte a gajurilor, se cesioneaza polita CASCO in favoarea bancii) - se poate rambursa anticipat fara comision (eu cand strangeam 500 sau 1000 E mai rambursam sa scap mai repede de credit). Dar proprietarul fiind cel ce contracteaza creditul, taxele aferente masinii sunt calculate ca pt persoana fizica (impozit, RCA).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...