Sari la conținut

Actualizări forum


Postări Recomandate

Salut!

Recent, am făcut aceste schimbări la forum:

- Scriptul forumului a fost upgradat.

- Serviciul de găzduire a fost schimbat.

- Am adăugat limba română pe forum.

- Forumul poate fi accesat acum prin protocolul HTTPS - https://forumduster.ro

- A fost rezolvată problema de formare a codului bbcode. Înainte: http://prntscr.com/grkwof Acum: http://prntscr.com/grkx9c

- Câmpurile "Ce autovehicul deții?" și "Localitate" au fost înlocuite. Vă rog să vă actualizați profilul. Înainte: http://prntscr.com/grkyee Acum: http://prntscr.com/grkz2x

- Am creat un forum nou pentru cei care doresc să-și cumpere un Duster și au întrebări - https://forumduster.ro/forum/76-dacia-duster-sfaturi-de-cumpărare/

- Înregistrarea unui cont este acum posibilă cu Facebook, Google și email.

 

Dacă aveți întrebări, sugestii sau ceva nu funcționează, postați aici.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Salutări, dragi Dusteriști.

Doresc să vă informez că tocmai am avut parte de o seară foarte lungă cu o sesiune de somn foarte foarte scurtă. Ce să mai: distracție totală :)

Platforma pe care este clădit forumul avea nevoie de un update la ultima versiune, existând deja o diferență destul de mare între cea pe care o rulam noi pe forum și cea disponibilă pentru actualizare iar asta putea cauza riscuri de securitate, diminuare a performanței de încărcare a paginilor și nu numai.

Doresc așadar să vă mulțumesc pentru răbdare și să îmi cer scuze pentru întreruperea funcționalității forumului pentru câteva ore bune (procesul de update a început aseară, mai exact începând cu ora 00:20).

Planul de hosting pe care îl folosim momentan are din păcate destul de multe limitări la nivel de funcționalitate în partea de panou și lucruri care în mod normal ar fi trebui să ia maxim o oră au luat vreo 12-13. Iau în considerare să îl schimb curând cu ceva mai performant, cu mai multe funcționalități, însă asta va ridica și costurile în mod evident.

Așa că, în caz că vedeți reclamele (și nu folosiți un plugin care le ascunde - că tot veni vorba, ar prinde tare bine forumului dacă nu ați ascunde reclamele, măcar cât timp sunteți pe site aici) :), vreau să știți că acestea au menirea de a produce venituri care ne vor permite să hostăm forumul pe un server mai performant și în același timp să promovăm și mai mult forumul, astfel încât tot mai multe persoane care au un Duster sau vor să își cumpere unul să ne găsească mai ușor.

Mă gândesc la ceva campanii targetate de Facebook Ads și nu numai însă asta când o să existe buget pentru așa ceva. Momentan tot ce reușim să adunăm ca forum (în mare parte din Google Adsense) pleacă spre hosting, licență și activități de mentenanță.

Că tot veni vorba de bani, doresc să cunoașteți faptul că orice reclamă pe care dați click (care se află pe forum) poate fi o sursă de venit pentru acest forum, mai ales în varianta în care, în urma clickului, ajungeți să și achiziționați ceva de pe site-ul respectiv. În funcție de fiecare campanie, există un mic comision care revine forumului. Vă pot garanta însă un lucru: nu se îmbogățește nimeni de pe urma acestor reclame iar rata de click-uri și de achiziții în urma acestora (pe link-urile care au această funcționalitate) este momentan foarte mică (undeva la un total de 50-70 de click-uri pe lună) în urma cărora nu s-a cumpărat nimic până în momentul de față, de aceea am menționat mai sus că tot ce adună forumul în prezent, vine de pe Google Adsense (reclamele care nu au comision la vânzare ci per impresie/afișare).

Ne îmbogățim însă cu ceva mult mai valoros decât banii și anume cu o doză mai mare de cunoștință. De aceea acest forum este aici și de aceea îl susțin. Presupun că de aceea o faceți și voi.

Legat de update, v-aș ruga tare mult să semnalați aici orice probleme întâmpinați legate de funcționalitatea forumului de aici încolo (în caz că vor exista după acest update).

Site-ul ar trebui să se miște mai repede și să fie să fie mai protejat de aici înainte.

Posibil să experimentați inițial viteze puțin mai mici la încărcarea anumitor pagini dat fiind faptul că noul update a reindexat conținutul existent + codul iar browserul vostru s-ar putea să aibă nevoie de un refresh de cache așa că s-ar putea să reîncarce paginile pe care le-ați vizitat deja încă o dată la prima vizită de acum înainte.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru implicarea voastră în comunitatea noastră.

Cu respect,
Admin ForumDuster.ro

  • Like 4
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi vad asa partea cu like.urile.In dreapta jos unde apare like,langa el nu vad acea mânutză..Sper ca m.am facut inteles.

 

Screenshot_20190605-185322.png

Editat de Mak
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru ca mi-ati spus. I'm on it, sa vedem ce se intampla.

Va tin la curent.

@Mak @ElfStone Abia acum am terminat tot procesul. Am fost socat sa aflu ca cei de la hosting au facut o gafa imensa atunci cand au facut restore la un backup anterior al site-ului si lipseau cativa ani (pentru ca sunt folderele sunt structurate pe ani si luni) de fisiere media (undeva la 7-8 GB).

Abia acum am reusit sa restaurez manual totul iar tot media-ul care a fost servit vizitatorilor dupa update (ieri) provenea din cache-ul de la Cloudflare care o data ce si-a facut refresh, s-a intamplat ceea ce am vazut cu toti: o groaza de fisiere media au disparut.

Va multumesc pentru perspicacitate.

Seara frumoasa!

  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...