Sari la conținut

Postări Recomandate

Va rog frumos sa mi dati un  sfat . In timpul cand sofez masina pere inclinata pe partea soferului ce poate fi ??Si daca a si vrea sa schimb arcurile si amortiazoarele ce inlocuitori mai buni decat (Dacia Renault) ai masini a ti putea sa mi recomandati ! Cu multumiri Dan !

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@pruneaca vad ca ai PH1, cati km ai parcurs cu masina? ai luat-o de noua, sau a fost masina de firma inainte (a carat mult la viata ei)?

Arcurile de fabrica intr-adevar se lasa in timp, insa nu stiu daca se lasa chiar atat de tare incat sa sesizezi inclinarea de la volan... amortizoarele trebuie verificate (daca au scurgeri sunt pe duca, insa exista tester de tarie al amortizoarelor cam la orice stand ITP cu pretentii).

Pentru alternative de suspensie after-market exista o multitudine de solutii, inclusiv kituri cu inaltare respectiv arcuri mai tari care nu se lasa atat de tare chiar daca incarci masina. Dar trebuie sa specifici daca vrei sa pastrezi garda la sol, sau sa inalti putin masina, ca sa stie colegii la ce anume sa iti ofere feedback :)

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc frumos,nu tin neaparat sa mi pun kit de inaltare  dar a si vrea sa

mi cumpar niste amortizoare si arcuri mult mai bune si fiabile decat cele originale asa ca astept si eu niste sfaturi de la cunoscatori ...ce firma/brand.. bineinteles after market ! Cu multumiri Daniel !

Editat de pruneaca
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Masina cred ca a fost de firma ...am luat o de la Pitesti si a fost in leasing ....cred ca si km au fost" modificati."... dar asta este alta poveste ...am fost la o testare de amortizoare si mi s a zis ca sunt cam duse asa ca m am hotarat sa pun si amortizoare si arcuri noi si va mai rog sa mi spune ti ce piese mai trebuiesc pentru montarea amortizoarelor si arcurilor ...Multumesc frumos !!

Editat de pruneaca
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si inca ceva pe bord ...cand am cumparat o in februarie avea 59000km dar la ITP mi  s a spus ca avea mai multi si ar fi fost umblata...asta este cand mergi pe incredere ..noxele au iesit perfect motorul trge ..dar nu asa precum a si fi vrut ...,am schimbat distributia  acesorii kit,placutele de frana si ca sa fiu impacat de aceea vreau sa schimb amortizoare ,arcurile si ce mai terbuie avnd in vedere ca amortizoarele sunt uzate ...

.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Parerea mea e sa pui amortizoare standard (dacia- defapt monroe). Eu fac si ceva offroad si sunt multumit de ele.
Gasesti la bursa si pe la ceva magazine de piese la preturi rezonabile. Cele de la service sunt la preturi prea mari.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 years later...
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...