Sari la conținut

Dusterul zero stele,deci varza in India

Postări Recomandate

In India nu-s reglementarile stricte de securitate de la noi, asa ca toti producatorii trag de profit. Suzuki Swift si VW Polo in versiunea fara airbag tot zero stele au la GlobalNCAP.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca nici nu au spart vre-o masina. Din oficiu: Air bag sofer - 1 stea, Air bag  soacra - 1 stea, ESP - 1 stea, ABS - 1 stea; altele nici n- au fost. 

Link spre post

Mai mult ca sigur ca asa au facut testul...Apropo,eu am vazut aici  un Duster ce a intrat frontal direct intr-un zid,cu aproximativ 100 km/h,iar tipa de la volan,probabil drogata,aproape ca sa urcat pe picioarele ei in salvare!

Link spre post

Numa' asa sa stiti si voi, cele 3 stele sunt doar 3 pt. ca nu are pedestrian protection, ca ar urca la 5 stele.

Cat priveste calitatea si dimensiunile airbag pt. cele produse in tara si distribuite in tara si EU, stati linistiti ca sunt super testate.

Si tot ca fapt divers uzina de la Mioveni are cea mai ok calitate si control calitate din grup pe produse dacia/reno ( sandero/duster, etc)

Link spre post

Sa'ntepenesc daca pricep ce relevanta are si de ce va bateti capu'... Dusteru' din India e un fel de hai sa fie. Forumul englezilor e plin de "cumpar Duster fabricat in Romania"

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...