Sari la conținut

Postări Recomandate

Sigur sunt poze leaked de Generatia II ? Poate o fi vreun alt facelift pt India :) mie nu mi se pare ca ar fi diferente remarcabile fata de modelul actual. E drept ca are pus camuflaj cu tot felul de chestii 3D puse la deruta sub folia aia, dar pe ansamblu mi se pare cam la fel. Inclusiv la lungime mi se pare la fel (poate botul un pic mai pronuntat).

@Stef13 - antena aia "shark fin" ma tem ca de fapt e baza antenei, care antena a fost desurubata :D mai degraba o sa fie "refolosita" antena de pe Renault-uri de acum 15 ani :P de exemplu cum am pe Megane 2. Dar... se gasesc upgrade-uri nu ii bai ;) de exemplu: https://www.solidrop.net/product/super-shark-antenna-special-car-radio-aerials-auto-antenna-signal-newest-design-for-renault-megane-2-3-ii-iii-rs-1-accessories.html (scuze de offtopic)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Se pare ca in cardul salonului de la Geneva Duster (pe langa celelalte modele Dacia) va beneficia de un upgrade cu urmatoarele caracetristici:   ->un nou volan ->alt model de jante de aliaj

Extrapoland din imaginile spion, cred ca va arata cumva in maniera asta...

@ apashi Habar n-am...acele foto care de fapt sunt in total vreo 5,sunt facute de un tip ce transporta pe platforma masini pe la diverse concesionarii din Italia.Pozele au fost postate de tipul asta p

Posted Images

Sunt un pic dezamgit.

Asta nu e un model cu totul nou. Ci doar o restilizate a vechiului model.

A, si putin mai lung...

Atat?!?

Mi-ar fi placut un look mai cu "caracter", macar...  Duster Outlandish.592dafd60b24f_Dusterstilizat-caracter_new.thumb.jpg.b06296a8f43e55f93fdbf6a172043c55.jpg

Editat de SnakeBiteTwo
re
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
29 minutes ago, Killer82 said:

Asta nu cred ca e leak oficial :)Mai degraba as zice ca e photoshop la faruri si atat.

Daca te referi la imaginea din postarea mea, e doar o randare mai veche... O neliniste stilistica.

Am mai multe din astea.

Uite inca una:  

Duster restyled - Mountains.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pana la urma am comandat ph2 dci 4x4, duster 2 sigur o sa fie mai slab pe coclauri(rapoarte cutie,garda,unghiuri) plus este riscant sa iti iei un model la inceput de cariera, tot felu de probleme/defecte de conceptie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Observ ca inca nu s-au hotarat la design-ul final al grilei fata. In pozele spion apar doua tipuri diferite de grila.

In rest mie imi place ce vad, desi carcotasii pot spune ca e facut in stil caralagialesc: "Sa se revizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimic!"

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda.. cam putine modificari la exterior cel putin .. cam departe de varul Kadjar cum se tot speculeaza prin diverse discutii ... dupa parerea mea Logan 2 (mai ales versiunea facelift) a fost chiar un mare pas inainte ca design, etc.

Din cate vad, daca in poze este chiar noul Duster pe mine unul m-a cam dezamagit.. Oare de ce naiba nu se inspira mai serios din design-ul mai reusit al grupului sau chiar al concurentei ..dupa mine noul Vitara chiar e un punct de referinta pentru un suv "low cost".

P.S: Eu ma asteptam la un Kwid putin mai mare si mult mai dotat sau chiar la un Captur mai spartan si mult mai mare.. dar se pare ca nu asta e solutia aleasa de cei de la Dacia :)

Editat de andrei_s
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca toata treaba tine de pragmatism. Ei efectiv nu fac fata cererii de Duster asa cum e el. Tre' sa fii cretin sa schimbi o formula clar castigatoare cu cioara de pe gard. Ieseau multe mai bine cum ziceti voi, poate. Da' pretu' sarea sigur, poate ca picau si unghiurile absolut fenomenale (dupa mine) si garantat picau si vanzarile ca numar de bucati.

Probabil ca la bani ieseau la fel sau p-acolo. Insa pe nicaieri nu scrie: Dacia vinde de x lei Dustere. Peste tot scrie: vanzari record de Dustere, xyz bucati in crestere cu 12% comparativ cu spume pe varza. Si asta conteaza in piata.

Parerea mea. :))

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...