Sari la conținut

In Asteptare Livrare - Laureate 1.6 4X4


Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Asteptarea a luat sfarsit saptamana trecuta dupa vreo 2 luni si jumatate. Laureate + pack look + cruise control + senzori parcare + cateva accesorii.

Cu scuze pentru masina murdara, mai jos cateva poze.

Impresii:

- suspensiei parca ii lipseste ceva :). Ma documentez pe aici. Nu simt nevoia de lift, ci de plonjare mai putina la franare / virare. Sunt inca sub influenta masinii anterioare si incerc sa ma educ ca asta e altceva.

- anvelopele...astept sa imi ajunga cele noi deci o sa ne intalnim in bazar pentru cele stock. Planuiesc cel putin niste drumuri forestiere in curand.

- zgomotul la viteza este mai mic decat la ph1 pe care il folosesc ocazional la munca. Urmeaza sa aplic ceva substante pentru izolare fonica suplimentara in partea inferioara a caroseriei si daca voi avea timp ma voi ocupa si de usi. 

- motorul e mai silentios decat K4M pe care l-am avut la Megane; dupa vreo 500 de km de mers conform recomandarilor a inceput sa isi mai dea drumul putin. Inca nu i-am rupt dintii ca lumea in turatii inalte deci nu ma pot pronunta ca lumea despre cum (nu) trage.

- scaunele vor fi schimbate daca nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ele (sezutul scurt e marea problema in opinia mea; suportul lateral - atat cat este - se potriveste cu performantele dinamice ale masinii)

- Medianav-ul e ok. Astept sa vina camera pentru sotie. Pardon, pentru marsarier.

In ansamblu, nu am ce sa reprosez Dusterului. Este exact ce ma asteptam sa primesc in pretul platit si nu incerc sa o compar cu alte masini pe care le-am avut. Imi place si sper sa ma serveasca multi km.

Despre experienta cu dealerul ma voi exprima in topicul dedicat comenzilor, platilor etc.

 

DSC_0126.JPG

DSC_0128.JPG

DSC_0129.JPG

DSC_0130.JPG

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Asteptam impresii despre masina la mersul in oras si despre cum e cu cutia "scurta" pe motorul 1.6 benzina. Eu tind sa cred ca fiind un motor de turatie cutia scurta nu e asa enervanta ca la diesel. Consumul in Bucuresti cam cu cat depaseste 10l/100 Km :-D ?

Fata de motorul de pe Megane, cum trage cel nou, bineinteles raportat la noile dimensiuni ale masinii? La un Logan cu motorul K4M asa cum am eu .. senzatiile sunt uneori aproape sportive.

P.S : Sa o stapanesti sanatos .. masina e f. frumoasa ( e pe gustul meu si configuratia si culoarea ) :)

Editat de andrei_s
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

Cutia este enervanta pentru moment, dar vin de pe Insignia 1.8 care are cutia lunga. Treptele 1-2-3-4 sunt scurte (sau 2-3-4 mai degraba pt ca treapta unu o folosesc...sau nu). Nu se pot compara cele doua masini, dar Duster-ul cred ca a primit o cutie adecvata pentru scopul in care a fost construit. Iti dau feedback mai serios dupa ce mai merg prin oras ca pana acum m-am invartit mai mult prin comunele din jurul Bucurestiului.

Motor: fata de K4M asta mi se pare mai liniar. Ca sa ma pronunt mai exact ar trebui sa merg cu un Duser cu motorul anterior pentru ca etajarea cutiei poate influenta perceptia. O sa il urc mai tare in ture saptamana viitoare dupa ce mai fac ceva km pentru ca inca e strans si nu pot sa trag de el asa cum facem cu Megane-ul.

Multumesc pt urare!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...