Sari la conținut

Partea inferioara a radiatorului expusa la impact

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ieri m-am apucat si eu de croit o plasa pt radiatoare dintr-o bucata mare de tabla expandata luata acum vreo 2 ani de la griro la un pret de nimic (vreo 15 sau 20 lei 1.5x2m). N-am simtit placerea sa

Asa cum am promis, revin cu ceva detalii si pasi de la noua grila. In pregatire grila a fost croita pe baza grilei vechi, apoi a fost vopsita si lacuita la service.   Pentru montaj urmatorii pasi po

Revin cu ceva poze legade de grila, si anume cateva dimensiuni pentru cei care doresc sa isi faca.     Daca vrea se doresc mai multe detaii va stau la dispozitie.

Posted Images

@PufarinaUcigasaAm crezut că te referi la protecția aceea superioară, de aceea am pus link-ul. Vreau să-mi comand și eu cele două protecții pentru iarnă (partea de sus și partea de jos).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci...

PH1 si PH2 - exista doar protectie inferioara, pentru grilajul de jos; nu exista protectie la nivelul superior ( nu acopera grila cromata )

Duster 2 ( PH3 ) - nu exista protectie inferioara; exista doar protectie superioara, INSA, cei care au camera frontala o vor avea obturata

Link spre post
La 10.03.2021 la 10:43, marco79ro a spus:

Ma intereseaza exact ce am aratat. Plasa mai deasa. Protectie impotriva pietrelor. Nu obturator de aer. :)

Link spre post

@NicPai ce ai aratat este masca pentru iarna. Nu protectie contra pietrelor. Paravantul s-ar putea dovedi util pentru incalzirea mai rapida a motorului. Si vara il dai jos ? Sau cum ? Eu am rezolvat problema pietrelor ieftin si cu putina munca ( dat jos bara si remontat ).

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...