Sari la conținut

Partea inferioara a radiatorului expusa la impact

Postări Recomandate

La 13.05.2018 la 21:27, volverine a spus:

De pe Dustershop.it...acum se fac grupuri de cumparatori pentru cateva piese,pe urma probabil sa fie si pe stock,tipul face comenzi mai mari in Rusia decat cei inscrisi si care au platit avansul.  http://www.dustershop.it/prodotto/griglia-protezione-radiator

Bună dimineața. 

Găsim în România asa ceva acum? 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 97
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ieri m-am apucat si eu de croit o plasa pt radiatoare dintr-o bucata mare de tabla expandata luata acum vreo 2 ani de la griro la un pret de nimic (vreo 15 sau 20 lei 1.5x2m). N-am simtit placerea sa

Asa cum am promis, revin cu ceva detalii si pasi de la noua grila. In pregatire grila a fost croita pe baza grilei vechi, apoi a fost vopsita si lacuita la service.   Pentru montaj urmatorii pasi po

Revin cu ceva poze legade de grila, si anume cateva dimensiuni pentru cei care doresc sa isi faca.     Daca vrea se doresc mai multe detaii va stau la dispozitie.

Posted Images

La 09.03.2021 la 8:29, Nic a spus:

Bună dimineața. 

Găsim în România asa ceva acum? 

Asa ceva ati incercat pe timp de iarnă?

https://www.paravant.ro/masca-radiator-iarna/masca-radiator-dacia-duster.html

Sau asa ceva ?

https://www.maxytuning.ro/accesorii-auto-exterior/protectie-grila-auto-iarna/protectie-grila-iarna-compatibila-dacia-duster-ii-2018-h04084.html

Sunt sau nu eficiente ? Se recomanda ?

Link spre post

Foarte bune si foarte usor de instalat. Protejeaza iarna radiatorul de pietrele din nisipul care se arunca pe carosabil, mentine mai bine o temperatura constanta a apei pe viscol/ger ( cei cu diesel stiu despre ce vorbesc ), inclusiv se observa o usoara imbunatatire la incalzirea in habitaclu, motorul ajungand mai repede la 60 grade ( cu ~ 5 minute mai devreme fata de cazul in care nu e montata ).

Am avut la vechea masina protectia asta 3-4 sezoane, iar la un moment dat am avut norocul sa protejeze radiatorul de pietre, observand de abia la demontarea ei in primavara ca s-a crapat. Plasticul/plexiglass-ul este foarte asemanator cu cel folosit la paravanturi, daca nu chiar acelasi material.

La Duster, mi-as fi luat, daca aveau model pentru decupajul camerei fata; nu vreau sa o anulez iarna. Ma gandeam sa cumpar una si sa incerc sa traforez, insa cred ca i-as slabi prea mult rezistenta, daca nu cumva s-ar crapa de tot in 2.

Link spre post
Acum 9 ore, PufarinaUcigasa a spus:

Am avut la vechea masina protectia asta 3-4 sezoane, iar la un moment dat am avut norocul sa protejeze radiatorul de pietre, observand de abia la demontarea ei in primavara ca s-a crapat. Plasticul/plexiglass-ul este foarte asemanator cu cel folosit la paravanturi, daca nu chiar acelasi material.

Cea de sus sau cea de jos? Daca le pun pe ambele nu e prea mult?

Link spre post

Am observat, dar credeam ca exista partea superioară și pentru Ph2. Momentan nu am gasit decat pentru partea de jos pe care am Si comandat-o 150 cu transport cu tot.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...