Sari la conținut

Ratacit Printre 4X4


Postări Recomandate

Bine v-am gasit.

 

Cu permisiunea dvs am intrat in comunitatea posesorilor de Duster. Va multumesc.

Din pacate trebuie sa recunosc ca nu sunt posesor de Duster, cu toate ca imi place foarte mult acest model.

In prezent sunt posesor de Sandero Stepway, aceasta alegere a fost facuta din cauza bugetului relativ restrans, dar trebuie sa recunosc faptul ca intorc capul de fiecare data cand trece un Duster pe langa mine.

Sunt un impatimit al drumurilor de munte, nu ezit sa abordez un drum forestier si sa ma bucur de frumusetile naturii. In decursul timpuli am observat ca drumurile neamenajate (neasfaltate) au un numar de peturi aruncate, mult diminuat fata de un drum asfaltat (ex: Transfagarasanul, Transalpina, Transraraul).

Pana acum am reusit sa merg aproape peste tot unde mi-am propus, garda la sol si stilul de condus mi-au fost aliati de nadejde, dar de fiecare data cand abordam un drum mai dificil, imi zbura gandul catre un Duster.

Nu vreau sa credeti ca fac temenele in fata posesorilor de Duster de pe acest forum , dar asta este realitatea.

Faptul ca motorizarea de 1.6 MPI se regaseste si la Duster, ca garda la sol de care dispun imi permite sa merg prin zone mai accidentate ca si ceilalti colegi de pe forum , si bineinteles forma simlara a caroseriei m-au detrminat sa ma alatur de dvs.

Fie ca ma vreti, fie ca nu ma vreti, am devenit colegul dvs.

Cu adanca consideratiune si respect, al dvs

Sandel

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Bine v-am gasit.   Cu permisiunea dvs am intrat in comunitatea posesorilor de Duster. Va multumesc. Din pacate trebuie sa recunosc ca nu sunt posesor de Duster, cu toate ca imi place foarte mult ac

Multumesc BlaueCorsa pentru urarile de bun venit. Nu am stiut ca exista o sectiune pentru dusteristii din Iasi. Probabil ca o sa-mi spui mai multe interesante. Pe unde faceti iesirile? Intreb aces

Va multumesc pentru urarile de bun-venit. Stef13, vad ca esti din Neamt, ma bucur. In primavara asta am facut drumul "Baltagului", de la Cornu Luncii (SV) pana la Brosteni (NT) prin Pasul Stanisoar

Posted Images

Va multumesc pentru urarile de bun-venit.

Stef13, vad ca esti din Neamt, ma bucur.

In primavara asta am facut drumul "Baltagului", de la Cornu Luncii (SV) pana la Brosteni (NT) prin Pasul Stanisoara (sau Pasul Balauca). De pe un versant aflat sus la Crucea Talienilor am vazut Ceahlaul la vreo 35 de Km. A fost o reverie: drum pustiu spre Borca, peturi aruncate - ioc, veverite in copaci si salbaticia la ea acasa.

Un alt impatimit al muntelui (posesor de Toyota of road) cu care am intrat in vorba acolo sus, mi-a spus sa urc pe Budacu.

Sper ca in vara anului 2017 sa-i onorez invitatia.

Multumesc.

 

De Timisoara imi amintesc oricand cu placere DonQuijote.

In anii '80 - '82 am admirat capritele, caprioarele si cerbii din Padurea Verde. Pe drumul spre Dumbravita am vazut deseori, in special iarna inspre Padurea Verde, 10 -15 - 20 de caprite pe aratura care se intindea de la sosea pana la padure.

Acum nu cred ca mai sunt cervide in padure. Asta este efectul inevitabil al extinderii urbei. Trist - dar adevarat.

Centrul Timisoarei de la Opera pana la Catedrala, Piata 700, Piata Iosefini, Bastionul, parcurile si Bega imi aduc aminte de tinerete.

Multumesc pentru urarile de bunvenit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La Padurea Verde nu prea mai sunt cervide, dar daca o iei spre Sannicolau-Mare sau spre Jimbolia, iarna ai sanse mari sa mai vezi cateva pe campuri. Din pacate, ai sanse sa vezi si masinile de teren ale vanatorilor. Cand mai vii prin Timisoara, da un semn si ne intalnim la un pahar de vorba, categoric ai amintiri ale urbei mai vechi decat ale mele (in 80-82 descopeream mersul si vorbitul pe meleaguri dobrogene :) )

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru invitatie DonQuijote.

In concediul din vara asta am fost prin Hateg la cetatile dacice, Castelul Huniazilor, am coborat spre Bozovoci, au urmat morile de apa de la Eftimie Murgu, Cascada Bigar, Oravita, la Dubova am facut o escala de doua zile si trei nopti, apoi Cetatea Medievala de la Turnu Severin. Au urmat Tg. Jiu, Transalpina (a doua oara), Salina de la Turda, Cluj, Pasul Tihuta, un pastrav la Pojorata si seara acasa la Iasi.

Fain ... in doua randuri si jumatate am facut tot traseul.

In vara asta sper sa ajung in Apuseni si de acolo prin Timisoara spre Deva (nu am reusit sa vad Cetatea Devei) si mai vad eu unde... doar daca nu-mi da consoarta planurile peste cap.

Apropo' in Padurea Verde era odata un local, o terasa cu denumirea " La Ţânţarul" dupa avionul care ajunsese si ramasese acolo prin nu mai stiu ce minune. Mai exista acea terasa?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Cain.

In mod sigur voi pune cateva poze cu bibiul din dotare, mai ales ca sunt foarte multumit de felul cum se comporta la drum si bineinteles, multumit de consum.

Sper sa reusesc sa pun poze. Daca nu voi reusi ... voi cere ajutor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...