Sari la conținut

Un Duster De Cluj


Postări Recomandate

Odata am alimentat si eu la maxim, cat s-a putut. Baiatul de la  pompa mi-a sugerat sa nu mai pun asa mult ca astfel fortez pompa de alimentare .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 106
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Profitand de timpul liber (si de vremea urata) am schimbat discurile si placutele de frana. Pentru a da jos port-etrierii e necesara o cheie buna de 18 si probabil un prelungitor. Discurile vechi (pro

Salut,   Am cumparat de cateva zile un Duster Laureate 4x4 1.5 dci 110 cp, 6 viteze (mai putin dotat, nu are ESP/geamuri electrice spate), din 2010, de la buyback, in stare foarte buna. Am urmarit c

Am facut o programare la Dacia - oricum trebuia in curand pt revizia de 80.000km. De atunci n-am mai patit sa nu porneasca, au fost si -10 grade, dar am amorsat preventiv din pompita. Am facut un drum

Posted Images

Am vandut Dusterul, dar nu pot sa zic ca nu mi-a placut, o masina cinstita, consumul rezonabil, intretinerea din nou relativ ieftina si simpla. Pacat de micile probleme (injectie, insonorizare mai slaba, consum +1-2 fata de PH2+). 

M-am obisnuit asa mult cu cutia scurta ca acum am probleme cu noua masinuta :)

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am luat un Nissan Qashqai+2 1.6dci 2012 4x4 (nevasta n-a vrut sa ramana fara garda la sol si fara 4x4). Nu e ca Dusterul de agila dar e mai potrivita ca masina de familie, oricum faceam doar offroad usor si aici se descurca si QQ.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

Dupa ceva vreme cu QQ-ul, pot sa-l compar un pic cu Dusterul. 

QQ are cutia mai lunga si suspensia mult mai tare. 1.6 dci-ul consuma mai putin decat 1.5 dci PH1 in ciuda faptului ca masina are 1.7 tone! Deci ceva nu e in regula cu injectia 1.5 dci de pe PH1 dpdv al consumului, dar asta se stia, a fost rezolvata la PH2. Ma intreb oare nu se poate rezolva din soft la PH1 problema consumului? Sau soft + injectoare?

In soft offroad, mai mult sau mai putin asteptat, QQ se comporta bine! Am urcat pe noroi alunecos patinand ce-i drept (normal, gume M+s Michelin Lattitude Cross, nu de offroad) dar fara sa dea inapoi. Singura problema e ca scoti de 2-3 ori mai mult noroi decat din Duster, fiind mai complicat pe la suspensie si bineinteles trebuie sa ai grija la unghiul de atac.

In interior, mai confortabil, mai mare, insa cu greieri mai multi si cu scartaituri enervante la fiecare flexare a caroseriei. Sirenaj in sarcina, motor sprinten insa, la 120kmh este mult mai liniste decat in Duster.

Una peste alta, ma obisnuisem asa de mult cu cutia Dusterului ca acum nu mi-e la indemana o cutie "normala". Plus plang cu un ochi dupa suspensia mai ok pentru drumurile noastre de la Duster. 

Am schimbat la ea brate fata, capat de bara, echilibrat roti si tot mai am o problema cu o vibratie, probabil de la cardan/planetara. Dar per ansamblu imi place masina, mai ales ca e de surubarit la ea :D Oricum, sunt partial dezamagit, subconstientul se astepta mai mult de la Nissan.

Cum au zis prietenii de la service, "ti-ai dat Dusterul si ti-ai luat QQ... tot un fel de Duster ti-ai luat" :)

 

 

 

Editat de kyuss
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...