Sari la conținut

Duster Ph2 Laureate 1.6 16V 114 Cp 4X2 E6

Postări Recomandate

@vladionut Am exact aceeași variantă de Duster, inclusiv culoarea ? In ceea ce privește schimbarea treptelor de viteză, eu n-am constatat zgomote sau să cupleze greu vitezele. E drept că eu prefer să schimb vitezele cu "mână ușoară", adică să împing ușor schimbătorul și să mă las ghidat de el că sa intre suplu în viteză. Drumuri bune!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 112
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor!   Dupa o asteptare care parea fara sfarsit, ieri am intrat in posesia noii masini :frantics: :hyper: - Duster Ph2 1.6 16V 114 CP 4X2 E6. Asteptarea a parut foarte lunga, mai ale

Trece vara, a trecut si concediul. Si cum concediu fara plimbari nu se poate, am alergat putin masinuta prin tara - un total de 1400 km cu un consum mediu, afisat de CB, de 7.0%. Am inceput cu Mo

Gata cu primii 10.000 km. S-a intamplat azi dimineata, pe Calea Grivitei

Posted Images

Nu-ti imagina ca trag de schimbatorul de viteze fara sa tin cont de cum "vrea" el :). Doar ca la alte masini, mai germane (am avut un ford focus II din 2007 si am mai vazut si la vw, skoda) intra mai lin in viteze. La mine se simte mai rau cand e rece, de exemplu (ceea ce este oarecum de inteles).

Link spre post

La alea tedesche (cum spune italianul) SH....alea au km facuti la greu (cine a avut ocazia sa dea cu sapa prin Deutschland, stie ce spun! ;) ) Deci alea au "rodajul "mega facut fata de un Dsterica nou!!!Eu am vazut la mine in primii 10 mii de km multe,foarte multe,iar cum dupa 20 de mii merge la fel ca o italianca! ;)

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare.

tocmai ce am achizitionat si eu un Duster ph2 1,6 114cp si as dori sa montez o cotiera originala. aveti vreo recomandare de mecanic/service pentru astfel de operatiune(in Bucuresti). Nu as dori sa o fac acasa, de aceea intreb poate a montat cineva si oamenii au facut treaba buna. 

Link spre post

Prima "problema" de pana acum - un bec ars, faza scurta pe fata (un H7). Schimbat in 15 min.

Am depasit 17.000 km. Desi stilul de mers a ramas la fel si desi ultimii multi km i-am facut in oras (Bucuresti), in conditii de trafic aglomerat, colnform CB-ului consumul mediu este de 8.6%. Sunt surprins. Parca s-a mai asezat consumul. Si consumul conform alimentarilor de la benzinarii tot pe acolo este.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...