Sari la conținut

Cele Mai Bune Produse Pt. Intretinerea Plasticelor, Anvelopelor Si Chederelor Duster


Postări Recomandate

:D asta ii buna...

 

- Pt # 1 ca mai fac cateii pe roti -- desi sincer nu stiu de ce te-ar deranja chestia asta, atata timpt cat nu ii dai pupici de noapte-buna pe jante / gume -- poti sa incerci cu spray de piper de la articole de auto-aparare (ei miros inainte sa "marcheze" si piperul ii irita - cel mai probabil vor pleca in alta parte) dar nu stiu sincer la ce te-ar ajuta, pt ca tine fix pana la prima balta. Folosirea de spray lacrimogen este ineficienta, interzisa prin lege si e posibil sa ti-o furi si tu la aplicare, asa ca ai grija!

- La # 2 n-ai ce sa ii faci, proprietarii de caini sunt responsabili cu a aduna resturile acestora. Si stim cu totii cat de disciplinati suntem ca si popor. Deci trebuie apelat la obrazul lor, respectiv daca nu plangere la politia primariei ca sa stea sa ii vaneze la amenzi cand nu isi aduna dupa caini, ca merita. In rest atentie unde calci...

 

PS. Vorbesc ca proprietar de caini, de-ala care umbla cu 10 pungi prin buzunare cand iese la plimbare, si aduna si de la altii daca gaseste. Nesimtirea e mare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 61
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare Dusteristi,   Poate ajuta feedbackul meu, o parere in plus nu strica niciodata   Imi place sa intretin masina din cauza ca petrec mult timp in ea si o asociez cu un moment in care vreau

asta ii buna...   - Pt # 1 ca mai fac cateii pe roti -- desi sincer nu stiu de ce te-ar deranja chestia asta, atata timpt cat nu ii dai pupici de noapte-buna pe jante / gume -- poti sa incerci cu sp

Ieri am fost pe la SellGros si am gasit 3 raioane de produse auto - inclusiv aditivi originali LiquiMoly si cel mai bun si de durata produs de intretinere a bordului care disparuse de peste tot. Arex

Posted Images

Respect si bravo tie. Dar esti o minoritate.

 

Vreau sa evite masina pentru ca pe langa urinare pe roti... care nu imi afecteaza rotile siliconate :) mai se si kaka pe langa usi si cand intrii noaptea intre masini in graba nu vezi... doar dupa 2-3 Km incepi sa simti cum ai pus ingrasamant pe pedale.

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Ieri am fost pe la SellGros si am gasit 3 raioane de produse auto :) - inclusiv aditivi originali LiquiMoly si cel mai bun si de durata produs de intretinere a bordului care disparuse de peste tot. Arexos Smash - High Gloss. La Skoda ma tinea 8 luni pana in 10 luni pe bord sau presuri fara sa mai sterg. Tot ce dai cu el arata ca nou si nu e silicon.

post-4805-0-21999000-1472376586_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dacă știam mă uitam și eu după el...( am fost ieri prin sellgros...)

 

- dar oare o fi la fel de bun cu ce știai?

- dai pe bord, plasticele de pe oglinzi, de pe capetele pragurilor sau de sus de pe cupolă?

 

stimă!

Editat de quarelin
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asta cu otetu ie frectie si cred ca si aia cu uleiul de masline, nici nu mai incerc. Ultima data am dat cu ceva spray cu silicon, dat la greu si nesters, lasat sa faca strat, cel putin pe chedere. Pe bord am dat si p-orma l-am imprastiat calumea cu o carpa. Nu prea am ce-i face, dupa 4 zile iar se vede praful, daca dau cu mana se aduna, iar chederele se albesc asa din loc in loc cam in vreo 3 luni.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

- dar oare o fi la fel de bun cu ce știai?

- dai pe bord, plasticele de pe oglinzi, de pe capetele pragurilor sau de sus de pe cupolă?

 

Da e acelasi, lichid laptos. Nu e silicon si nici nu atrage praful. Dar e destul de scump, cat trei tuburi de silicon. Dar zic ca merita. Asta ma enerveaza cel mai mult la silicon ca intr-o luna max se duce de la sine.

 

L-am testat prin portbagaj caci inca nu am dus masina la spalat inca, apropo ca i-am mentionat - am negociat cu spalatoria mea, si mi-au scos Dusterul de la pret de SUV si lasat la berlina. Cred ca sunt unii din cei mai buni din Bucurestila la spalat manual.

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca cine vrea sa fie cu adevarat curat se spala des cu apa si sapun, nu incearca sa acopere jegul si mirosul de transpiratie cu creme, lotiuni si parfumuri.

Solutia apa cu otet e o varianta igienica, deja testata cu succes, pentru a mentine plasticul curat si a pastra mirosul autentic de masina noua. Faptul ca nu costa nu inseamna ca nu este eficienta. Siliconurile alea unsuroase nu curata ci dimpotriva, mentin murdaria pe suprafata respectiva, dandu-i acel luciu si miros "placut" pe care multi il confunda cu starea de curatenie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apreciez apa, sapunul de casa si otetul :) dar nu cred ca e doar o problema de parfumare sau sa fi discutat noi de parfumuri auto - nici nu imi imaginez ca cineva da cu silicon direct peste mizerie.

 

Sunt deacord ca nu toate sprayurile cu silicon sunt bune, am gasit unul bunicel dar prefer produsul lichid de mai sus pt ca am testat aproape tot ce e pe piata si stiu ce tine cel mai mult, nu atrage praful si nici nu da note discordante. Bordul se decoloreaza si deshidrateaza in timp, daca il tii doar curat el se va decolora/usca peste ani.

 

Sau daca ai tu un bord de 5+ ani dat numai cu otet, te rog da share la poze

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...