Sari la conținut

Antifonare Aditionala Usi Duster (*cheder Adeziv)

Postări Recomandate

Din câte zicea Cain ( post # 31) si alea 3 M s- au dezlipit...poate ca voi veti avea mai mult noroc..

Eu am zis ca incerc intai cu astea mai ieftine...

Daca isi fac treaba ... le lipesc cu silicon...atunci cand/ daca se vor dezlipi...

Pareau expirate... s-au lipit greu oricum... de cazut nu au cazut inca si rezista bine la caldura. Ce nu rezista la caldura erau cele duble negre, 2 benzi lipite care se desfac

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si pozele pt cine vrea sa isi faca mega-antifonare (*fara interior usi): Greutatea aditionala adaugata masinii e undeva la max 4 Kg overall.                       (*

Salut Dusteristi,   Una din imbunatatirile care le aveam in plan era sa reduc zgomotul exterior in masina. Deasemenea ma interesa si o solutie simpla care sa nu implice demontari complexe.   Intre

Când se reinventează roată, ai impresia că e nemaipoment. Ghinion, încă din 2014, la brazilieni e un cheder special ce blochează intrarea aerului în partea superioară a portierelor

Posted Images

Nu toate locatiile sunt optime pt cheder - am testat mai multe locuri ca sa ajung la:

condus Duster @Cain si ramas impresionat de izolarea reusita...zgomotul fiind fr redus in habitaclu in conditii de rulaj cu AT-uri BFG

Sa va uitati atent la poze pe unde am mers cu ele ca sa faca contact usa cu tocul, sa nu se vada prea tare si sa nu frece cumva tocul. Daca gasiti combinatii mai bune - va rog poze.

Editat de Cain
Link spre post

O sa ma apuc si eu in curand de antifonare, demult ma gandeam ce sa-i fac sa nu mai faca asa zgomot la viteza mare. Mersimult pt sugestii, o sa pun si eu ceva poze dupa ce le aplic.

Mersi pt informatii si poze!

Link spre post

Asta este chederul de pe lateralul parbrizului peste care se închide ușa șoferului. Am observat ca este aproape găurit de colțul ușii, coltul curbat din fata oglinzii. În dreapta nu am nicio problemă deocamdată

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...